TV namig za lep konec tedna

Nocoj na OTO ne zamudite najbolj prikupnega trenutka, ko se zmaj Brezzobi v filmu Kako izuriti svojega zmaja prvič nasmehne. Če pa vas animirani filmi ne prepričajo, si na KINO poglejte komedijo Dvigni, v soboto pa Mi smo Millerjevi. Za tiste, ki načrtujete pravi filmski vikend, pa namig - na mah si oglejte po pet delov serije Zakon in red: Enota za posebne primere na BRIO.

Kako izuriti svojega zmaja

(Foto: POP TV)

Petek: Kako izuriti svojega zmaja, ob 19:25 na OTO

Nocoj ne zamudite najbolj prikupnega trenutka, ko se zmaj Brezzobi v filmu "Kako izuriti svojega zmaja" prvič nasmehne! Ustvarjalec njegovega lika je idejo za sramežljivi nasmeh dobil doma, ko je njegov sinček prvič veselo pokazal svoje brezzobe dlesni.

Če vas animirani filmi ne prepričajo, si na KINO poglejte filma:

Petek: Dvigni, ob 20:00

Dvigni

(Foto: POP TV)

Igrajo: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie, Tony Shalhoub, Ed Harris

Komedija v ospredje postavi tri neumne bodybuilderje iz Miamija, ki se odločijo obogateti in uresničiti svoje ameriške sanje. Ambiciozni trener Daniel, njegov prijatelj iz telovadnice Adrian in nekdanji obsojenec Paul načrtujejo ugrabitev premožnega in nadutega Victorja iz telovadnice in potem zahtevajo odkupnino od njegove žene. Vendar njihov izsiljevalski načrt se grozljivo izjalovi, saj se znajdejo na begu pred miamijsko policijo.

Sobota:  Mi smo Millerjevi, ob 20:00

Mi smo Millerjevi

(Foto: POP TV)

Igrajo: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, Ed Helms

Preprodajalec marihuane David se znajde v težavah pri svojem dobavitelju Bradu. Da bi se mu odkupil, mora oditi v Mehiko po novo pošiljko mamil. David se domisli na videz popolne krinke družinskega turističnega popotovanja z avtodomom. Za pomoč najame kar znance iz soseščine: cinično slačipunco Rose, uporniško najstnico Casey ter pohlevnega soseda Kennyja. Kmalu so Millerjevi veselo na poti na jug, kjer morajo kljub številnim nesoglasjem na dolgi poti ohranjati videz složne družine. Toda njihovi načrti se znajdejo v težavah, ko jim začnejo za vrat dihati nadležni turisti, sumničavi policisti in mehiški kriminalci.

Če pa je pred vami filmski vikend, si na mah oglejte pet delov serije Zakon in red: Enota za posebne primere na BRIO!

Zakon in red: Enota za posebne primere

(Foto: POP TV)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev