Vid in Pero šov bo v vaše domove prinesel kup smeha ...

Tako vsaj obljubljata voditelja, ki pa sta se – še preden bosta v studio povabila prvo zvezdo – sama preizkusila kot gosta svoje oddaje. Kako dobro se poznata, kakšne so njune čudne navade in kaj ves čas prenašata v svojih torbah?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Na POP TV danes prihaja popolnoma nov zabavni šov – Vid in Pero šov. Velika kalibra malih ekranov bosta vsako soboto ob 20. uri gostila znane Slovence in Slovenke. Prva bo na njun 'vroči stol' sedla diva Helena Blagne, ki se gostovanja že zelo veseli.

Vid in Pero šov

Vid in Pero sta vedno za šalo. (Foto: Peter Uhan)

V studiu se bo voditeljema pridružili tudi VIP Band, ki bodo oddaji vtisnili glasbeni pečat. To pa še ni vse. Duhovita voditelja bosta poleg slavnih in pomembnih v svojem studiu gostila tudi takšne, ki na prvi pogled delujejo povsem običajno, a se v njih skriva veliko več. Izpolnjevala bosta neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z vzorniki, snidenjih s sorodniki in prijatelji ... pa tudi želje po čisto preprostih rečeh. Gledalci lahko sodelujejo tako, da predlagajo željo druge osebe ali skupine oseb in morda bo prav ta želja izpolnjena. Prijave že potekajo na spletni strani 24ur.com/mocnosizelim in po telefonu na številki 01 589 35 18.

Vid in Pero sta s bila prisotna tudi pri Harlem Shaku, ki se je tokrat odvil na terasi nekega obalnega hotela. Oglejte si video!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 53
Nayt 28.03.2013 11:29:23
Ta oddaja je nič od nič Pero je še ok, Vid pa čist nič ni ok, mal preveč je samoušečen, njegove fore sploh niso smešne, sploh, ko se tko pači. Čez Polesa res nimam kaj rečt je super, ampak v tej oddaji bo dobil mal slab sloves, tak da res škoda. Uvod oddaje je bil brezveze - to je zabavna oddaja ni potrebe, da se govori o politiki (če bi hotla to poslušat, bi gledala dnevnik) niti ni pravo mesto, da se govori o Tini Maze (vse kar je ima dobre uspehe na tekmovanjih tu se pa tudi zgodba zaključi, tko da debatiranje o njej je preveč!!)...brezvezna oddaja ni pravih zanimivih tem, zombi ples je bil brezvezn, izpolnjevanje želja pa je tko zlo osladno.
Več komentarjev