VIDEO: Kako se je ljubezen pripeljala v vašo vas? S traktorjem, seveda!

Na VOYO si v januarju lahko pogledate celovečerni film Traktor, ljubezen in rock'n'roll, ki je nastal po zgodbi Ferija Lainščka pod režisersko taktirko priljubljenega Branka Đurića - Đura, ki v omenjenem filmu tudi nastopa.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Branko Đurić - Đuro

Režiser Branko Đurić - Đuro (Foto: POP TV)

Film Traktor, ljubezen in rock'n'roll, ki je nastal leta 2008, je v kinematografe prišel tri leta kasneje, vmes pa se je zgodilo marsikaj in svet se je pošteno spremenil.

V zgoraj omenjenem filmu nastopajo:Tanja Ribič, Branko Đurić - Đuro, Jaka Fon, Semka Sokolović, Jernej Kuntner, Nataša Matjašec, Vlado Novak, Kičo Slabinac, Vlado Kreslin.

Na VOYO ne spreglejte filma Traktor, ljubezen in rock'n'roll pod režisersko taktirko priljubljenega Branka Đurića - Đura.

Vsebina

Breza, kmečki fant iz zakotne prekmurske vasi, želi s svojo električno kitaro nastopati na ljudskih veselicah, vendar mu to ob konkurenci tradicionalne ciganske bande, ki izvaja priljubljeno narodnozabavno glasbo, ne uspeva najbolje. Uspe pa mu s tako glasbo osvojiti srce vaške lepotice Silvije, hčerke premožnega gastarbaiterja v Švici, ki jo je oče poslal v domače kraje, da bi si tu našla moža z zdravimi koreninami.

Na VOYO.si lahko do konca januarja pogledate tudi vse dele priljubljene serije Čista desetka, ki jo je prav tako režiral Branko Djurić - Đuro.

Traktor, ljubezen in rocknroll

Na VOYO.si ne zamudite filma Traktor, ljubezen in rock'n'roll.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Komandant Stane 01.01.2013 09:56:49
Problem Slovenskega filma je prečiščena, Toporišičeva Slovenščina. Scenariji so preveč politično korektni in posledično je tudi sam film slabši od najslabšega B filma. - - - Saj je tudi samo igranje temu primerno. Ljudje ne govorijo tako v realnem življenju, prav tako se ne obnašajo tako. - - - Sploh pa otroški filmi so katastrofa. Prej ko začnejo bolj realne scenarije pisati, bolje bo.
Več komentarjev