VIDEO: Kako se je ljubezen pripeljala v vašo vas? S traktorjem, seveda!

Na VOYO si v januarju lahko pogledate celovečerni film Traktor, ljubezen in rock'n'roll, ki je nastal po zgodbi Ferija Lainščka pod režisersko taktirko priljubljenega Branka Đurića - Đura, ki v omenjenem filmu tudi nastopa.

Branko Đurić - Đuro

Režiser Branko Đurić - Đuro (Foto: POP TV)

Film Traktor, ljubezen in rock'n'roll, ki je nastal leta 2008, je v kinematografe prišel tri leta kasneje, vmes pa se je zgodilo marsikaj in svet se je pošteno spremenil.

V zgoraj omenjenem filmu nastopajo:Tanja Ribič, Branko Đurić - Đuro, Jaka Fon, Semka Sokolović, Jernej Kuntner, Nataša Matjašec, Vlado Novak, Kičo Slabinac, Vlado Kreslin.

Na VOYO ne spreglejte filma Traktor, ljubezen in rock'n'roll pod režisersko taktirko priljubljenega Branka Đurića - Đura.

Vsebina

Breza, kmečki fant iz zakotne prekmurske vasi, želi s svojo električno kitaro nastopati na ljudskih veselicah, vendar mu to ob konkurenci tradicionalne ciganske bande, ki izvaja priljubljeno narodnozabavno glasbo, ne uspeva najbolje. Uspe pa mu s tako glasbo osvojiti srce vaške lepotice Silvije, hčerke premožnega gastarbaiterja v Švici, ki jo je oče poslal v domače kraje, da bi si tu našla moža z zdravimi koreninami.

Na VOYO.si lahko do konca januarja pogledate tudi vse dele priljubljene serije Čista desetka, ki jo je prav tako režiral Branko Djurić - Đuro.

Traktor, ljubezen in rocknroll

Na VOYO.si ne zamudite filma Traktor, ljubezen in rock'n'roll.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Komandant Stane 01.01.2013 09:56:49
Problem Slovenskega filma je prečiščena, Toporišičeva Slovenščina. Scenariji so preveč politično korektni in posledično je tudi sam film slabši od najslabšega B filma. - - - Saj je tudi samo igranje temu primerno. Ljudje ne govorijo tako v realnem življenju, prav tako se ne obnašajo tako. - - - Sploh pa otroški filmi so katastrofa. Prej ko začnejo bolj realne scenarije pisati, bolje bo.
Več komentarjev