VIDEO: Kakšno je življenje pri 40?

Zakonca Pete in Debbie, ki smo ju spoznali že v komediji Napumpana, praznujeta 40. rojstni dan. Soočita se z njunim skupnim življenjem in skleneta nekatere stvari izboljšati. Seveda to vse skupaj povzroči nemalo zabavnih preglavic.

To so 40

Tako si popestrita spolno življenje ... (Foto: Karantanija Cinemas)

Zakonca Pete in Debbie, ki smo ju spoznali že v komediji Napumpana, praznujeta 40. rojstni dan in ob tem napišeta obširen seznam, ki vključuje vse; od bolj intenzivnega ukvarjanja s športom do večjega posvečanja razvoju njunih otrok. Kot se kmalu izkaže, več družinskega druženja na površje naplavi številna nesoglasja in zamere, ki ogrozijo družinsko slogo.

V tem iskrenem portretu izzivov ter nagrad zakona in starševstva v današnjih časih sledimo trem tednom v življenju para, ki se ukvarja s seksom in romantiko, poslovnimi uspehi in finančnimi težavami, starajočimi se starši in odraščajočimi otroki.

To so 40

Razigrana družina (Foto: Karantanija Cinemas)

Po letih zakona Pete živi s samimi ženskami, ženo Debbie in njunima hčerkama, 8-letno Charlotte in 13-letno Sadie. Pete se trudi obdržati svojo založbo plošč Unfiltered Records v poslu, z Debbie pa morata ugotoviti, kako odpustiti, pozabiti in uživati v preostanku življenja, preden se pobijeta. Pri tem jima pomagajo, ali pa tudi ne, prijatelji, kot sta Barb in Barry, uslužbenci, kot sta Jodi in Desi v Debbiejini trgovini, ter Ronnie in Cat v Petovi založbi, trener fitnesa Jason in starši, Petov zahtevni oče, ki ima na stara leta trojčke, ter Debbiejin odsotni oče Oliver.

To so 40

Pogled na čvrsto oprsje 20-letnice starejši ženski ne pomaga ... (Foto: Karantanija Cinemas)

Zgodba je skoraj nadaljevanje filma Napumpana, zato je snemanje potekalo na nekaterih lokacijah, ki jih poznamo iz tega filma. Scenograf je moral le malo postarati hišo in njeno notranjost ter malo spremeniti vrt, da tudi hiša odraža stanje v družini. Ker je Pete glasbeni založnik, so uporabili marsikateri temačni klub v Los Angelesu, kjer nastopajo mlade skupine. Vzdušje na snemanju je bilo prijetno in marsikdo je v igranih prizorih prepoznal košček svojega življenja.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
rko 19.12.2012 07:11:03
to so zdej že ratale prov klasične komedije... Sandler production pa tkole... the best!
Več komentarjev