VIDEO: Ker ga je žena vrgla iz stanovanja, se je vrnil k mamici

Srede so odslej rezervirane za smeh. Na televizijske ekrane je namreč prišla nova serija z naslovom Čista desetka. V prvi epizodi z naslovom Spet doma! se je Slavku nepričakovano sesulo življenje. Žena ga je namreč vrgla iz stanovanja.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Od danes naprej bo po domovih znova odmeval huronski smeh. Na POP TV se namreč začne serija Čista desetka, v kateri bodo sveži igralski obrazi pod taktirko priznanega režiserja Branka Đurića - Đura stopili v čevlje likov, v katerih se boste takoj prepoznali in vanje zaljubili.

Kristijan Guček in Urša Vučak

Sinko Slavko se po propadli zvezi vrne k mamici. (Foto: POP TV)

V prvi epizodi z naslovom Spet doma! se Slavku nepričakovano sesuje življenje. Žena ga namreč skupaj z ventilatorjem in kolesom neprizadeto vrže iz stanovanja. Obupani Slavko pokliče svojo mamico in jo prosi za začasno nastanitev. Ko se Slavko znajde v svojem nekdanjem domu, kaj hitro spozna, da se je od njegovega zadnjega obiska veliko spremenilo. Sprejme ga Mirko, mamin novi 'vzdrževalec'. Ta mu razloži, da imata z mamo zdaj skupno podjetje in da je Slavko od tega trenutka dalje nič manj kakor Mirkov namestnik v firmi. Za nameček se že naslednji dan obeta prvi veliki posel – v hišo prihaja šest profesionalnih podnajemnikov, ki bodo za streho nad glavo plačevali z delom. Slavko nejeverno gleda zdaj mamo zdaj Mirka.

Žarko in Urša Vučak

Slavica z Žarkom (Foto: Peter Uhan)

Vsi, ki si Čiste desetke ne boste mogli ogledati na POP TV, si jo boste lahko pogledali tudi na VOYO v živo ali iz arhiva vsebin. Tam boste našli tudi ekskluzivne vsebine, ki so bile posnete samo za VOYO: posnetke Izza kamere ter vse smešne trenutke, zaplete, bonbone in ocvirke združene v rubriki Kiks klips!

Poglejte si še predstavitev zadnjega člana družine, pujsa Žarka, ki ga bo odigrala pujsa Pinga.

 

Čista desetka

V seriji Čista desetka pod taktirko priznanega režiserja Branka Đurića - Đura nastopajo sveži igralski obrazi. (Foto: POP TV)

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 22
zassa 15.09.2012 03:40:38
iiii fuul smešni :) the best komi čakam drugi del
Več komentarjev