VIDEO: Klemen Bučan se podaja na bele strmine. Bo preživel?

Pred Klemnom Bučanom je nov izziv. S svetovnim prvakom in enim najboljših svetovnih deskarjev slalomistov, Rokom Margučem, se je namreč pripravljal na tekmo svetovnega pokala v paralelnem veleslalomu. Kaj mislite, je Klemnu dvajset let predznanja deskanja na snegu kaj pomagalo? Pred nami je nova oddaja Dan za trening!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Klemen Bučan, ples ob drogu - 1

Klemen Bučan se bo v vsaki oddaji podal v življenje enega od profesionalnih športnikov. (Foto: Aljoša Kravanja)

Klemen Bučan je zagotovo eden tistih ljudi, ki se ne ustrašijo izziva. Suvereno stoji na odru kot stand up komik, tudi pred kamero nima težav, izkazal se je kot voditelj oddaje Bitka parov kot tudi Survivorja. Poleti 2016 pa se je odzval na zanimivo povabilo, v športno-zabavni oddaji Dan za trening na Kanalu A se je družil s skakalcem Robertom Kranjcem. A to ni bilo le lahkotno druženje, Klemen je za nekaj dni postal aktivni član skakalske ekipe. Ni mu bilo prizaneseno niti na treningu, niti, ko se je spustil z vrha skakalnice.

"Grozno je bilo," se je pošalil, kajti z Robertom je preživel dva izredno naporna treninga, tretji dan pa ga je čakal celo skok: "Še dva tedna so me bolela stegna, na zatilju sem imel podplutbo zaradi treninga z utežmi. Tukaj je bila tudi prehrana, kjer priznam, sem se pregrešil ..."

Dan za trening - vabljeni na Kanal A, ob 19:55

Čeprav je kot otrok nekaj let treniral skoke, je stati na 25 metrski skakalnici vseeno nekaj velikega. A zbral je pogum in se spustil ... Kako je preživel skok, si oglejte v zgornjem videoposnetku.

Zdaj pa na Kanal A prihajajo nove oddaje Dan za trening, ki jih bo znova vodil Klemen. Tako se bo v vsaki oddaji podal v življenje enega od profesionalnih športnikov – Rok Marguč, Chorchyp, Miša Marinšek, Andrej Flajs, Vasilij Žbogar, Tina Trstenjak, Peter Kauzer, Filip Flisar in Peter John Stevens so profesionalni športniki, ki so svoje življenje posvetili športu. Klemen je z njimi preživel nekaj dni, ki zagotovo niso bili mačji kašelj.

Dan za trening

Kdo bo boljši na snegu, Rok Marguč ali Klemen Bučan?

V tokratni oddaji se bo tako 'spopadel' s svetovnim prvakom in enim najboljših svetovnih deskarjev slalomistov, Rokom Margučem. Ali bo Klemnu pomagalo dvajset let predznanja deskanja na snegu? Kje ga bo čevelj žulil in kdo mu bo puščal kri? In kaj imajo skupnega indijski jogi, saksofon in Marley?

Vse to in še marsikaj bo postalo jasno po ogledu oddaje Dan za trening – z Rokom Margučem.

Prva oddaja Dan za trening z Rokom Margučem bo na Kanalu A na sporedu danes, 13. februarja, ob 19:55. uri. Po oddaji pa se začenja težko pričakovana UEFA Liga prvakov!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
2202 13.02.2018 22:22:01
kdo pa je to spet
Več komentarjev