VIDEO: Legendarne rdeče kopalke postale še drznejše: napovednik za novo Obalno stražo je tu

Napovednik težko pričakovane filmske različice slavne Obalne straže (Baywatch) razkriva, da bo polna akcije, razgaljenih ženskih teles in izklesanih moških mišic, smeha in še bolj izzivalnih slavnih rdečih kopalk, če je to sploh mogoče. Poglejte si ga!

Končno je prispel napovednik za težko pričakovani film Baywatch, ki ga snemajo po nekoč izjemno priljubljeni istoimenski seriji Baywatch (Obalna straža). 

A photo posted by Movie Tunes (@movietuness) on

V filmu, sodeč po napovedniku, ne bo manjkalo razgaljenih ženskih teles in izklesanih moških postav, eksplozij, akcije in tudi smeha. 

Eno najtežjih nalog je imela manekenka in igralka Kelly Rohrback, saj je morala stopiti v čevlje, oziroma bolje rečeno, obleči legendarne rdeče kopalke slavne reševalke CJ Parker, ki jo je v seriji igrala Pamela Anderson

Originalna CJ Parker, Pamela Anderson:

A photo posted by @pettyfrog on

Njena sodobna različica, Kelly Rohrback: 

Kelly je liku dala svoj pečat. V napovedniku za težko pričakovani film je pokazala osupljivo postavo v izzivalnih kopalkah, ki so sicer dobile nekoliko sodobnejšo preobleko – zdaj imajo spredaj zadrgo, da so že tako drzne kopalke še drznejše.

Rohrbackova je povedala, da so vsaj desetkrat spremenili videz kopalk. "Želeli so jih narediti bolj sodobne. Trajalo je en mesec, da so izpadle takšne, kot so zdaj," je povedala.

A photo posted by MUVIBLAST (@muviblast) on

A film ne bo le paša za moške oči, temveč bodo zapeljivim ženskim postavam konkurenco delale osupljivo izklesane mišice igralcev Dwayna Johnsona - The Rocka in Zaca Efrona

Da v filmu ne bo manjkalo humorja in samoironije, kaže tudi šala iz napovednika, ki se nanaša na originalno serijo. Efronov lik namreč pravi: "Vse, o čemer govorite, zveni kot sicer zelo zabavna, a skrajno neverjetna televizijska nadaljevanka."

Obalna straža v kina prihaja maja, do takrat pa se bomo morali zadovoljiti z napovednikom. Poglejte si ga: 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
 
ZRCC 12.01.2017 17:24:29
Rock je meni precej kul, a je tako napihnjen s temi steroidi, da ima po vsej verjetnosti plovnost kot morska boja. Ergo, idealen za lifeguarda.Efron pa na teh slikah deluje kot zalezovalec majhnih otrok v vrtcu.
Barbarezo 14.01.2017 10:15:16
hahahaha dobra! + + + + +
Več komentarjev