VIDEO: Najbolj nora rojstnodnevna zabava?

Casey in Miller svojemu najboljšemu prijatelju želita pripraviti najbolj noro rojstnodnevno zabavo njegovega življenja. Tako ga popeljeta na nepozabno noč, ki bo trojici za vedno spremenila življenje.

Polnih 21 - 1

Se bo najbolj nora rojstnodnevna zabava sprevrgla v polomijo? (Foto: Karantanija Cinemas)

Odličnjak Jeff Chang (Justin Chon) je vedno delal, kar so pričakovali od njega. Ko pa ga za 21. rojstni dan z obiskom presenetita najboljša prijatelja Casey (Skylar Astin) in Miller (Miles Teller), se za spremembo odloči narediti nekaj nepričakovanega, čeprav ga zjutraj čaka pomemben razgovor za študij medicine. Večer, ki bi moral biti samo ena pijača, nato pa osvežilen spanec, se sprevrže v kaos, popivanje in popolno polomijo.

Polnih 21 - 4

Film Polnih 21 je v slovenskih kinematografih na sporedu od 7. marca. (Foto: Karantanija Cinemas)

Še ne tako dolgo tega so bili Casey, Miller in Jeff Chang najboljši in najtesnejši prijatelji. Čeprav so povsem različni – Casey je malo bolj urejen in zavrt, Miller precej divji, Jeff Chang pa ambiciozen in zagnan – se dopolnjujejo. Vpis na tri različne kolidže jih je ločil, toda prijateljstva ni omajal. Ko še Jeff Chang dopolni 21 let in so mu končno odprta vrata v klube, se jim nasmiha žur do jutranjih ur.

Edina težava je Jeffov pokroviteljski in gospodovalen oče, ki na vsak način hoče, da gre prvorojenec po njegovih stopinjah in postane zdravnik. Zato se je zanj dogovoril za jutranji razgovor, od katerega je odvisna Jeffova zdravniška prihodnost. Fantje se odločijo za kompromis – eno pivo, nič več, opolnoči bo Jeff Chang že v postelji. Dober namen, ki pa spodleti. Po intenzivnem popivanju slavljenec omaga in prijatelja ga morata odpeljati domov. Ampak kam? Sredi noči v neznanem kraju ni lahko najti stanovanja, kjer si bil samo enkrat, naslov pa si pozabil.
Med tavanjem in iskanjem Jeffovega stanovanja razjezijo mehiško sestrstvo, šolsko maskoto – bizona in Randyja, fanta prikupne Nicole, ki je očarala Caseyja.

V glavnih vlogah bodo tokrat navduševali Miles Teller, Skylar Astin, Justin Chon, Sarah Wright in drugi.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
lordslayer 11.03.2013 08:41:23
kua'j to, remake od Project X?
Več komentarjev