VIDEO: Oglejte si novo epizodo Čiste desetke!

Prvi del nove sezone humoristične serije Čista desetka vam je na VOYO že na voljo, na POP TV pa serija prihaja v ponedeljek, 4. marca, ob 20. uri. V vlogah Vesne, Erika, Borisa, Rajka, Verice in Scao Tana pa smo se preizkusili tudi novinarji ...

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Druga sezona serije Čista desetka bo postregla s kar nekaj presenečenji. V hišo se je namreč vselila stara Slavičina prijateljica Verica, ki jo igra Mojca Funkl. Ta se je druščini na Čistilniški ulici 10 pridružila iz kljubovalnosti možu in zaradi krize srednjih let. Nova sostanovalka gre v nos vsem, najbolj pa Mirku, ki že sluti težave. Zaveda se namreč, da bo od zdaj pod drobnogledom radovedne ženščine, ki se vtika tja, kamor se ji absolutno ni treba. Predvsem pa bo nudila močno oporo Slavici in s tem postavljala njegovo moškost pod velik vprašaj.

Prvo epizodo nove sezone si že lahko ogledate na VOYO, na POP TV pa bo na sporedu v ponedeljek, 4. marca, ob 20. uri.

V videoprispevku pa si lahko ogledate, kako smo se v vlogi Vesne, Erika, Borisa, Rajka, Verice in Scao Tana znašli novinarji.

Na snemanju serije Čista desetka - 15

V novi sezoni je hiša dobila še enega stanovalca – vanjo se je namreč vselila Slavičina prijateljica Verica, ki jo igra Mojca Funkl. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
 
DivineDante 26.02.2013 10:02:53
Đuro - česa slabšega še nisi posnel. Se vidi da snemaš samo še za denar. Sram te bilo za tole desetko!
Več komentarjev