VIDEO: Pijevo življenje vizualni spektakel, poln fantazije, inspiracije in avanture

Režiser Ang Lee  je upodobil eno najbolj branih knjig in jo postavil na veliko platno. Film je v celoti posnet v 3D tehniki, zato je Pijevo potovanje še bolj epsko. V slovenske kinematografe prihaja decembra.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Pijevo življenje

Pi (Foto: Blitz)

Novinar se pogovarja z ostarelim Pijem na njegovem kanadskem domu in tako nastane fantastična zgodba o preživetju. Pi Patel opisuje čudovito potovanje iz eksotičnega družinskega živalskega vrta v Indiji čez Pacifik. 

V spominih se vrne v Indijo in svoje brezskrbno otroštvo v njihovem živalskem vrtu. Politični nemiri v Indiji prisilijo družino, da se odloči za selitev v Kanado, kjer jih čaka novo življenje.
Sredi Pacifiškega oceana njihovo ladjo zajame strašen vihar. Pi preživi brodolom, vendar je 227 dni ujet v rešilnem čolnu skupaj z bengalskim tigrom Richardom Parkerjem.

Pi in tiger Richard se skupaj bojujeta za preživetje. Doživita mnogo nepozabnih trenutkov in pripetljajev. Neskončni ocean ponuja Piju vsakodnevni boj za preživetje.

Pijevo življenje

Gre za čudovito epsko potovanje, ki ga morate videti, da boste verjeli. (Foto: Blitz)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
CyChick85 27.09.2012 15:58:06
Ooooo, waw! Obvezno gledat, še prej pa knjigo enkrat prebrat, ker se je ne moreš naveličat.
Več komentarjev