VIDEO: Po 25 letih zakona žena prevarala svojega moža

Kakšna je ta nora ljubezen?

Za zavarovalniškega agenta iz predmestja, ki se zadnje čase očitno ni dovolj zmenil za lastno ženo – ali za lastno življenje –, je ta novica kot strela z jasnega, ki ga popelje na pot odkrivanja, kdo je bil nekoč.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ta nora ljubezen

To noro ljubezen so skoraj v celoti posneli na lokacijah v Los Angelesu ali njegovi okolici. Kar nekaj znanih prizorišč se je znašlo v filmu – nakupovalni center Westfield Century City, salon Christophe in bistro Pinot, nekaj prizorišč pa so postavili v studiu. (Foto: Blitz Film)

Cal Weaver (Steve Carell) pri nekaj čez štiridesetih in pri svoji zadrtosti živi sanjsko življenje: odlična služba, lepa hiša, krasni otroci in zakon z ljubeznijo iz srednje šole. A ko izve, da ga je žena Emily (Julianne Moore) prevarala in se hoče ločiti, se njegovo 'popolno' življenje naglo sesuje.

Cal, ki že desetletja ni šel na zmenek, v sodobnem svetu samskih štrli iz povprečja kot največji nerodnež. Večere preživlja kujajoč se v bližnjem baru, kjer ga pod svoje okrilje – in v urjenje – vzame postavni ženskar Jacob Palmer (Ryan Gosling). Da bi mu pomagal preboleti ženo in zaživeti lastno življenje, Jacob Calu pokaže veliko možnosti, ki se mu odpirajo: spogledljivke, moška pijača in osebni slog, ki se ga ne da kupiti v bližnji brivnici ali prodajalni The Gap.

Cal in Emily pa nista edina, ki ljubezen iščeta na nepravih mestih: njun trinajstletni sin Robbie (Jonah Bobo) je zaljubljen v svojo sedemnajstletno varuško Jessico (Analeigh Tipton), ki tudi sama skriva veliko zaljubljenost. In celo Jacobovo načelo 'vsako noč druga bejba' se znajde pred preizkušnjo, ko ženskar svoje najboljše osvajalne prijeme preizkusi na Hannah (Emma Stone) – na dekletu, ki ga nikakor ne more spraviti iz glave. Morda zato, ker je prva, ki se ji zdi, da ta 'profi' ne igra nobene igre.

Ta nora ljubezen

Romantični film Ta nora ljubezen bo v slovenskih kinematografih na sporedu od 8. septembra dalje. (Foto: Blitz Film)

Ta nora ljubezen

V prvem tednu septembra pa se bomo lahko nasmejali komediji Ta nora ljubezen (Crazy stupid love). (Foto: Blitz Film)

Film Ta nora ljubezen sta režirala Glenn Ficarra in John Requa po scenariju Dana Fogelmana. Producenta sta bila Steve Carell in Denise Di Novi, igrajo pa Carrell sam, oskarjevi nominiranec Ryan Gosling (Half Nelson), oskarjeva nominiranka Julianne Moore (Far From Heaven), Emma Stone, Jonah Bobo in John Carroll Lynch; pridružili so se jim še oskarjevka Marisa Tomei (My Cousin Vinny), Kevin Bacon, Analeigh Tipton, pevski zvezdnik Josh Groban, Liza Lapira in Joey King.

"Leta običajno pomenijo nekakšno zrelost; tolažbo, da smo se nečesa naučili. Ampak ko gre za ljubezen, ni vedno tako. Gre za krasno zgodbo, saj zaobjema tri generacije ljubezni," pravi Steve Carrell.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
Spetsnaz 29.08.2011 23:22:09
Moja je zadovoljna z nekaj ljubavniki. Za vecino pa pravi, da so slabsi od mene..
Več komentarjev