VIDEO: Pri 40 se zadeve zapletejo

Simpatična Reese Witherspoon je v romantični komediji Spet doma ločenka Alice Kinney, navidez samozavestna štiridesetletnica, ki se ji življenje obrne na glavo po praznovanju 40. rojstnega dne. Potem ko v svoj dom sprejme tri mlade filmarje, pa se na vratih pojavi še nekdanji mož.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

41-letna Reese Witherspoon, ki jo poznamo po vlogah v ogromno komedijah od Blondinke s Harvarda dalje, se je tokrat izkazala v vlogi 40-letne mame samohranilke, ki po ločitvi drži vse vajeti v rokah. Tako je vsaj videti na prvi pogled, dokler na praznovanju svoje okrogle štiridesetice ne spozna treh zanimivih moških.

Reese Witherspoon - Spet doma

Kako se bo Alice odločila, potem ko na vrata potrka bivši mož, si lahko v slovenskih kinih ogledate od 14. septembra. (Foto: Karantanija Cinemas)

V komediji Spet doma ob Witherspoonovi zaigrajo še Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Candice Bergen, Reid Scott, P. J Byrne, Robb Derringer in drugi.

Filmska zgodba

Alice Kinney je na videz odločna in samozavestna štiridesetletnica, ki se ji družinsko življenje z očetom svojih otrok ne izide. Nekaj mesecev po ločitvi se preseli v varno in poznano okolje rojstnega Los Angelesa, kjer ji družbo delajo prijateljice iz otroštva, njena mama pa občasno poskrbi za vnukinji, ki nista najbolj navdušeni nad tem, da sta se morali preseliti na drug konec Amerike. Čeprav se zdi, da njihovo življenje vrača v stare tirnice, se vse obrne na glavo, ko Alice skupaj s prijateljicami praznuje svoj štirideseti rojstni dan in med zabavo naleti na tri mlade filmske ustvarjalce, ki niso samo povsem brez denarja, ampak nimajo niti strehe nad glavo. Ponudi jim začasno prenočišče, kar povzroči, da se nekega večera s kovčkom v roki na pragu pojavi njen nekdanji mož z idejo, da bi vseeno poskusila rešiti svoj zakon.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev