VIDEO: Pomlajevanje s smehom

Medtem ko ste vi nestrpno čakali na nove epizode, je ekipa Čiste desetke snemala nove zabavne zgodbe. A zabavne niso samo epizode, med snemanjem se je zabavala tudi ekipa. Oglejte si videe in si privoščite pomlajevalno kuro.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ekipa serije Čista desetka je v zadnjem času pridno pripravljala in snemala nove zabavne zgodbe, ki vas bodo nasmejale skozi pomlad. A zabavne niso samo epizode na televiziji, saj se je med snemanjem neskončno zabavala tudi ekipa.

Čista desetka - 3

Ekipa Čiste desetke se je med snemanjem izredno zabavala. (Foto: POP TV)

Oglejte si Čisto desetko vsak ponedeljek ob 20.00 na POP TV! Prvič že danes!

Krohot in solze smeha so izjemno nalezljivi. Vsak dan se je celotna ekipa pomladila vsaj za kako uro, le Pinga je iz dneva v dan bolj siva. Oglejte si zabavne videe in si tudi vi privoščite pomlajevalno kuro.

Na VOYO pa si lahko prvi pogledate že drugo epizodo Čiste desetke, medtem ko lahko zakulisne zgodbe in vsakodnevne dogodivščine najdete tudi na našem Facebooku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
SAMASTALA 05.03.2013 10:49:34
Meni je ta serija čist kul.Že prvo sezono sem čist use dele pogledal.In tudi to sezono bom vse dele pogledal ,če bom le lahko.Super je to ,da se delajo take preproste epizode ,da lahko gledajo vsi.Namreč nisem pristaš nekih epizod ,ki je notri prikazano tipično živlenje nekih zakompleksanih in zaklompliciranih ljublajnčanov.
Pa nimam nič proit ljubljani ali ljubljančanom ampak takih epizod ne prenesem.Je bilo kr nekaj takšnih epizod.
Več komentarjev