VIDEO: Sama čaka nova pustolovščina

Prisrčen majhen morski želvak Samo je pogumen in obožuje pustolovščine. Po dolgih letih brezskrbnega želvjega življenja se Samo in Rok znova znajdeta v ujetništvu. Jima bo uspelo pobegniti?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Samova pustolovščina 2 - 5

Bo Samu uspelo pobegniti iz akvarija? (Foto: Blitz)

Vsebina

Morske želve ter nerazdružljiva prijatelja Samo in Rok uživajo v morskih in peščenih čarih koralnega grebena, kjer se izležeta Jakec in Metka, ki ju dedka odpeljeta do morja. Nenadoma se nanje spravi barka divjih ribičev, ki ujamejo Sama in Roka in ju pošljejo v Dubaj, v akvarij, kjer bosta ena od turističnih atrakcij. Morski konjiček Veliki šef je v tem akvariju glavni ter vabi Sama in Roka, naj se mu pridružita pri načrtih za veliki beg. Fanta pa se raje lotita svojega načrta bega z novimi prijatelji, prav tako ujetniki akvarija: s Tonetom – najgršo ribo v akvariju, z Lulujem – hitropoteznim jastogom, ter celo jato pingvinov. Takrat pa se prikažeta Jakec in Metka, odločena, da bosta sama vdrla v akvarij in rešila dedka. Po nizu napetih pustolovščin in reševanja v zadnjem hipu se naši junaki odpravijo na jug, kjer Samo in Rok spet srečata Lelo in Majo, svoji prvi in edini ljubezni.

Samova pustolovščina 2 - 2

Film, ki je sinhroniziran v slovenščino, v kinematografe prihaja 3. januarja. (Foto: Blitz)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev