VIDEO: Z oskarjem nagrajena Jennifer kmalu tudi pri nas

V slovenske kinematografe prihaja družinska drama, komedija in romantični film Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbook), ki jo je po romanu Matthewa Quicka in lastnem scenariju režiral David O. Russell.

Za dežjem posije sonce

(Foto: Arhiv filma)

Pat Solatano (Bradley Cooper) je izgubil vse – hišo, službo in ženo. Potem ko je osem mesecev po odredbi sodišča preživel v umobolnici, zdaj spet živi pri starših (Jacki Weaver, Robert De Niro).

Odločen, da spet normalno zaživi, ostane optimističen in se želi kljub ne ravno najlepšim okoliščinam njune odtujitve pobotati z ženo. Njegovi starši si želijo le, da se postavi na lastne noge – in skupaj z njimi navdušeno navija za najljubše filadelfijsko nogometno moštvo.

A ko Pat spozna skrivnostno Tiffany (Jennifer Lawrence), ki ima zvrhan koš lastnih težav, se zadeve zapletejo. Tiffany se ponudi, da Patu pomaga pobotati se z ženo, a le pod pogojem, da v zameno on stori nekaj pomembnega zanjo.

Nenavadni dogovor med njima splete nepričakovano vez in obema v življenje vnese novo upanje …

Poleg zgoraj omenjenih v filmu Za dežjem posije sonce igrajo še Anupam Kher, Chris Tucker, Julia Stiles, John Ortiz, Shea Whigham in Dash Mihok. Direktor fotografije je bil Masanobu Takayanagi, scenografinja Judy Beckeris, kostumogaf Mark Bridges in montažer Jay Cassidy. Producirali so Donna Gigliotti, Bruce Cohen in Jonathan Gordon, medtem ko so bili izvršni producentje Bob Weinstein, Harvey Weinstein, George Para, Michelle Raimo in Bradley Cooper.

Padec Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence je kljub padcu na oskarjih zablestela in pobrala kipec za glavno žensko vlogo. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
 
637980 07.03.2013 14:52:22
tudi če ne -_-
Več komentarjev