ViP band: V studiu Vid in Pero šova bo najboljši žur!

Na POP TV že spomladi prihaja povsem nov, noro zabaven šov, v katerem se lahko zgodi vse in tudi se! – Vid in Pero šov, ki obljublja obilico smeha, klepet z zabavnimi gosti in izpolnjevanje skritih želja. Poleg Vida in Petra pa bo gledalce zabaval tudi prav poseben ViP band!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (6)

  • ViP band - 3
  • ViP band - 2
  • ViP band - 4
  • ViP band - 5
  • ViP band - 6
  • ViP band - 7

''ViP band je nastal prav zaradi šova,'' nam je zaupal vodja banda in saksofonist Bojan Zupančič Župca, ki je izbral trenutno najboljše mlade glasbenike pri nas. Band tako sestavljajo še Anže Vrabec na klaviaturah, Vid Žgajner na pozavni, Matjaž Kajzer na trobenti, Janez Gabrič – bobni, Tadej Kampl na basu in pa Mate Brodar – kitara in vokal.

ViP band - 5

Fantje iz banda obljubljajo noro zabavo in odlično glasbo. (Foto: Damjan Žibert)

Vloga ViP banda je, da zabava publiko v studiu, seveda pa bo skrbel tudi za zvočno kuliso, za poudarjanje Vidovih in Petrovih šal. Ravno Mate bo tisti, ki bo v imenu banda komuniciral z voditeljema: »Neumnosti bom govoril pretežno ...«, nam je povedal v smehu, oba z Bojanom pa poudarjata, da bo v studiu najboljši žur, zato vabita vse gledalce, da se jim pridružijo na snemanju ViP šova. Če torej želite biti del občinstva, se čim prej prijavite na vip.24ur.com!

Šov prihaja izpod taktirke prekaljene produkcijske ekipe POP TV, ki je gledalcem predstavila že številne uspešnice. Vid in Pero bosta poskrbela za še prepotrebno dozo optimizma in dobre volje ter s svojim hudomušnim pogledom na aktualno problematiko vztrajno preganjala sivino vsakdana. To pa ni vse – ViP šov bo postregel tudi s solzami sreče. Voditelja bosta izpolnjevala vaše neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji ... pa tudi želje po čisto preprostih rečeh. Poznate koga, ki bi mu radi izpolnili željo? Izpolnite prijavnico in mu nič ne izdajte! Morda ga produkcijska ekipa preseneti in mu izpolni željo. Prijave že potekajo na spletni strani 24ur.com/mocnosizelim in po telefonu na številki 01 589 35 18.

Priprave na snemanje že potekajo, mi pa smo obiskali ViP band na vajah. Oglejte si video, v katerem boste spoznali glasbenike, ki bodo skupaj s Petrom in Vidom ustvarjali popolnoma nov, noro zabaven šov!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
 
slovencl92 12.03.2013 20:41:21
Stargate?
Več komentarjev