Ostri konflikti med zvezdniki in prerekanja za 20.000 dolarjev!

V drugem delu napetega resničnostnega šova Pripravnik dobijo zvezdniki nove, še težje izzive. Ekipi morata ustvariti junaka stripa, ki bo kar najbolje ponazarjal podjetje, ki se ukvarja s prodajo čevljev, torbic in oblačil. Pri tem pride do nepričakovanih zapletov in konfliktov. Preverite na VOYO!

Donald Trump ekipi postavi pred nov izziv. Zvezdnike predstavi direktorju podjetja, ki se ukvarja s prodajo čevljev, torbic in oblačil, Tonyju Hsiehu. Ta jim da prav posebno nalogo – ustvariti morajo stripovskega junaka, ki bo kar najbolje ponazarjal usmerjenost h kupcem in s tem promoviral njegovo podjetje.

Pripravnik - 8. sezona, 2. epizoda

Ženska ekipa je ustvarila svojo stripovsko junakinjo, ki so jo poimenovali Mizz Z. (Foto: The Apprentice)

Brez zapletov ne gre!

Skupini najprej izbereta svoji vodji projektov, nato pa se podajo v sestankovanje z direktorjem podjetja, od katerega želijo pridobiti čim več koristnih informacij. Že na samem začetku pride do različnih pritožb čez vodji, saj se ne vključujeta dovolj aktivno. Ostri konflikti, neuspešna usklajevanja in prerekanja so neizbežni in pojavi se dvom, ali bodo naloge pravočasno končane.

Pripravnik - 8. sezona, 2. epizoda

Pri predstavitvi se je ženska ekipa Athena soočila z nepredvidenimi težavami. (Foto: The Apprentice)

Ideje so si sumljivo podobne!

V zmedi različnih idej in menjavi konceptov v zadnjem trenutku skupini naposled le predstavita svoja stripovska junaka. Predstavitvi pa nikakor nista popolni, saj v ekipi Athena ena od žensk zboli in zato naloge ne more izpeljati, tako kot so si zamislile. Tudi pri moških ne gre brez zapletov, saj so nenehno prisotna ostra nestrinjanja in težki konflikti. A kljub vsemu mora Donald Trump na koncu izbrati zmagovalno ekipo.

Kdo je uspešneje vodil ekipo in si s tem prislužil denarno nagrado v vrednosti 20.000 dolarjev in koga je Trump brez usmiljenja poslal domov, si lahko ogledate v 2. oddaji napetega resničnostnega šova Pripravnik na VOYO.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev