Znan tudi datum težko pričakovanega šova Znan obraz ima svoj glas

Znan obraz se na POP TV vrača 24. septembra

Z veseljem napovedujemo, da boste v četrti sezoni spektakularnega šova Znan obraz ima svoj glas lahko prvič uživali že v nedeljo, 24. septembra, ob 20. uri! Denis Avdić, mafijska žirantska ekipa Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak, in osem energičnih nastopajočih so že v nizkem startu in pripravljeni, da z oddajo ustoličijo sinonim nedeljske zabave na POP TV. Oddaja bo tudi letos obarvana z dobrodelno noto.

Znan obraz ima svoj glas

Osmerica nastopajočih, Nika Zorjan, Lea Sirk, Ljubica Špurej Jazbinšek, Anina Trobec, Luka Sešek, Klemen Mramor – Clemens, Marijan Novina in Mitja Šinkovec, se intenzivno pripravlja na svoje nastope, s katerimi bo poskrbela za pestre nedeljske večere. (Foto: POP TV)

Jesen pri nas bo res pestra! Z veseljem napovedujemo premiero četrte sezone spektakularnega šova Znan obraz ima svoj glas, v kateri bomo lahko uživali 24. septembra ob 20. uri na POP TV. Denis Avdić, mafijska žirantska ekipa Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak ter osem energičnih nastopajočih so že v nizkem startu in pripravljeni so, da z oddajo ustoličijo sinonim nedeljske zabave na POP TV. 

"Tri sezone so za nami in našim gledalkam in gledalcem želimo predstaviti nekaj popolnoma odštekanega, kar jih bo fasciniralo. Izzivi naše tako imenovane zvezdniške rulete bodo zares spektakularni in na trenutke bomo v šovu hodili kar precej po robu. A da ne izdam vseh skrivnosti, presenečenja nas čakajo že v prvi oddaji. Voditelj bom jaz," je tik pred vstopom v novo sezono izpostavil Denis Avdić. 

Oddaji Znan obraz ima svoj glas lahko sledite tudi na Facebooku in Instagramu:  @Znanobrazimasvojglas

Osmerica nastopajočih – Nika Zorjan, Lea Sirk, Ljubica Špurej Jazbinšek, Anina Trobec, Luka Sešek, Klemen Mramor – Clemens, Marijan Novina in Mitja Šinkovec – se v tem in prihodnjem tednu skozi delavnice intenzivneje pripravlja na svoje nastope. Potijo se ob izzivih, ki so postavljeni pred njih in že komaj čakajo, da bodo lahko na odru pred vso Slovenijo pokazali svoje talente. Nekateri bodo stopili v čevlje svojih skritih idolov, spet drugi si bodo nadeli hlače ali krila svetovnih zvezdnic in zvezdnikov, da nas s svojimi preobrazbami čisto presenetijo.

Znan obraz ima svoj glas, Denis Avdić

Denis Avdić obljublja, da bodo letošnji izzivi zares spektakularni. (Foto: POP TV)

Vračajo se Mladi upi

Postanite Mladi up 2017: iščemo nadarjene mlade športnike, parašportnike, umetnike in znanstvenike!

Tudi letošnja oddaja bo stavila na dobrodelno noto, ki bo spremljala nedeljske večere. Skupaj z najbolj zabavnim šovom nedeljskih večerov se vrača dobrodelni projekt Mladi upi, h kateremu vabita Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu. Finančna sredstva, ki se bodo zbirala vsako nedeljo, bodo namenjena mladim, nadarjenim posameznicam in posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta. 

Rezervirajte si čas in prostor na kavču in se pripravite na nedelje polne spektakularnih nastopov!

Znan obraz ima svoj glas

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
mastaflash 14.09.2017 02:46:45
boste napisal se kaj se bo na jesen gledal na planetu teme?
Več komentarjev