Ameriškemu idolu se pridružujeta še Nicki Minaj in Keith Urban

Potem ko sta po dveh letih na Ameriškem idolu sodelovanje odpovedala Jennifer Lopez in Steven Tyler, se je začelo mrzlično iskanje drugih žirantov. Žiranti so zdaj znani – Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban in Randy Jackson.

Mariah Carey

Mariah Carey je prva potrdila, da bo sodelovala v oddaji. (Foto: Reuters)

Nicki Minaj - 7

Nicki Minaj je stara 27 let. (Foto: X17 Agency)

Tik preden se je začel prvi krog avdicij za Ameriški idol v New Yorku, so producenti tega priljubljenega šova najavili, da so se Randyju Jacksonu in Mariah Carey pridružili še Nicki Minaj in Keith Urban.

Keitha Urbana so izbrali, ker se zadnjih nekaj let na avdicije prijavlja vedno več pevcev country glasbe, medtem ko so Nicki Minaj izbrali v upanju, da bo pred male zaslone privabila mlajšo generacijo. Mlada raperka je namreč samo v ZDA svoj zadnji singel Starship prodala v trimilijonski nakladi in je trenutno med bolj priljubljenimi izvajalci med mladimi.

Mariah Carey bo za eno leto sodelovanja prejela 18 milijonov dolarjev, medtem ko plač drugih žirantov še niso razkrili. Randy Jackson je še edini, ki že od začetka leta 2002 zaseda sodniški stolček.

Nicole Kidman in Keith Urban na podelitvi CMA

Keith Urban je poročen z Nicole Kidman, s katero imata dve hčerki. (Foto: Reuters)

Ameriški idol je še vedno na vrhu gledanosti, čeprav številke kažejo, da gledanost pada. Seveda omenjeni šov, kljub vedno večjem številu tovrstnih oddaj, kot na primer The Voice in The X Factor, še vedno ni v nevarnosti, saj si je lansko leto oddajo v povprečju ogledalo 21,3 milijona gledalcev.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
ianeap 20.09.2012 14:35:28
kak je lahko Nicki Minaj v žiriji, če niti pet ne zna?
Luka Mohar 20.09.2012 16:29:38
To je Ameriški trg, tako da petje ne pomeni vse...
24hour 22.09.2012 16:49:51
Ni nujno da more žirant znat pet
Več komentarjev