Oglasno sporočilo

ANDRÉ RIEU: Na voljo je le še nekaj sto vstopnic

Ustanovitelj megapopularnega orkestra Johanna Straussa, André Rieu, prihaja prvič v Slovenijo 14. junija 2017, v dvorano Stožice. Vstopnice za koncert se prodajajo z bliskovito hitrostjo in tako je na voljo samo še nekaj sto vstopnic za Rdeči ring!

Zato vas pozivamo, da si pravočasno priskrbite vstopnice za ta enkratni koncert »Kralja valčka«, ki bo po seriji koncertov v Južni Ameriki, Avstraliji in Zahodni Evropi, v prvič obiskal tudi Slovenijo. Organizator, Star Produkcija, vas tudi obvešča, da bodo sprostili v prodajo tudi Lože, ki jih je mogoče kupiti le direktno preko njihovega podjetja, naročite pa jih lahko na info@starprodukcija.hr

André Rieu, violinski virtuoz in dirigent je umetnik svetovnega kova, ki je v svoji bogati karieri prodal več kot 40 milijonov albumov, kar 30 pa jih je doseglo 1. mesto na svetovnih top lestvicah. Na sceni je že skoraj 40 let, na njegovih pravljičnih koncertih pa ga je videlo doslej že skoraj 700.000 oboževalcev. Njegov program se sestoji iz največjih filmskih, opernih, pop in rock uspešnic, kot tudi iz skladb iz najlepših muzikalov in najlepših valčkov. “Valček je zelo pomemben del mojega življenja. Zame je zelo pomemben način, s katerim lahko izrazim svojo pozitivno naravnanost in prinašam humor svetu,” pravi Rieu. “Ne vem, kje bi danes bil brez čudovitega dela Na lepi modri Donavi Johanna Straussa? Zagotovo ne bi bil človek, kakršen sem danes. Gre za melodijo, s katero izražam svoja čustva in jih z njo pripravim, da zaplešejo valček.”

André Rieu je mednarodno slavljen kot "Kralj valčka" našega časa. Svoje sanje je začel živeti leta 1994; s svojim orkestrom, imenovanim Orkester Johanna Straussa, je prepotoval cel svet. Njegov program je sestavljen iz največjih glasbenih uspešnic iz filmov, mjuziklov, oper, kot tudi iz zakladnice pop in rock glasbe in seveda - najlepših valčkov. Njegovi oboževalci ga imajo radi zaradi njegovega unikatnega in sproščenega nastopa, repertoarja in entuziastičnega vodenja koncertov.

Andre

Pot do uspeha seveda ni bila lahka, in danes je nanjo zelo ponosen. “Svojo kariero sem začel z igranjem na porokah. Oče je bil jezen name, meni pa je to bilo zelo zabavno, saj sem se lahko vsaj na trenutke umaknil od sveta klasične glasbe in elit”, je dejal Rieu.

Orkester Johanna Straussa je največji zasebni orkester na svetu in šteje 60 stalnih članov, od tega 50 glasbenikov in 10 pevcev desetih različnih narodnosti. Zaposlenih ima kar 94 ljudi, ki jih na turnejah spremlja še dodatnih 100 najetih sodelavcev. Na koncertih ga spremljajo tudi njegovi kuharji, zdravnik in vaditelj fitnesa. Nastopa na kar okoli 100 koncertih na leto. Poleg glasbenega posla s svojim orkestrom, ima tudi svoj snemalni studio, potovalno agencijo, otroški vrtec za otroke članov orkestra, svoje avtobuse, ki mu jih je naredil Mercedes Benz in pa atelje, v katerem kreirajo vse kostume za njegove nastope.

Prejel je 411 platinastih in 170 zlatih nagrad. Kar trikrat je osvojil Brit Awards za klasično glasbo z nazivom “Album leta”. Igra na Stradivarijevi violini iz leta 1732. “Johann Strauss je moj najljubši skladatelj vseh časov,” pravi Rieu. Na nastopih igra violino, dirigira in je hkrati tudi povezovalec, kjer očarljivo komunicira z občinstvom. Njegovi nastopi trajajo vsaj dve uri.

Andre

André Rieu je sodobni Johann Strauss, mednarodno slavljen kot "Kralj valčka" našega časa. Svoje sanje je začel živeti leta 1994; s svojim orkestrom, imenovanim Orkester Johanna Straussa, je prepotoval cel svet. Od takrat ga je videlo (na koncerti idr.) že okoli 10 milijonov ljudi iz 36 držav s šestih kontinentov sveta (Avstralija, Brazilija, Afrika, Kitajska, ZDA, Evropa). Njegov program je sestavljen iz največjih glasbenih uspešnic iz filmov, mjuziklov, oper, kot tudi iz zakladnice pop in rock glasbe in seveda - najlepših valčkov. Njegovi oboževalci ga imajo radi zaradi njegovega unikatnega in sproščenega nastopa, repertoarja in entuziastičnega vodenja koncertov. Njegov doslej največji koncert je bil v Melbournu v Avstraliji, kjer ga je v živo videlo kar 38.000 ljudi. Vsa odrska oprema, kostumi in inštrumenti so pripravljeni v kar štirih kompletih, s čimer njegova produkcija zagotavlja nemotene hitre premike po svetu, še posebej v primeru turnej, ki se hitro selijo med kontinenti. Njegovi albumi že redno domujejo na Top 3 lestvicah v Veliki Britaniji, doslej pa je posegel že 30-krat po naslovu najbolje prodajanih albumov, ki jih snema v Maastrichtu na Nizozemskem.

"Čustva so najpomembnejša kvaliteta na svetu," pravi Rieu. "Odločitve bi morali sprejemati s srcem, ne z razumom. Ljudje me pogosto sprašujejo, na kakšen način se odločam, kaj bom izvajal - gre za čisto intuicijo. Ljubim Johanna Straussa, a Andrew Lloyd Weber in Bruce Springsteen me prav tako vzburjata. Morali bi se nehati omejevati s kategoriziranjem in mejami - ne le v okvirjih glasbe, ampak nasplošno v naših življenjih."

Šarmantni Nizozemec že leta podira rekorde ne le glede prodajanosti albumov, ampak tudi glede zaslužkov. Rieu je tako leta 2013 prepričljivo osvojil Billboardovo lestvico turnejskih zaslužkov. Violinist in njegov orkester so to leto zaslužili kar 17 milijonov dolarjev, s čimer so daleč za sabo pustili Justina Bieberja, ki je imel “le” 4,7 milijonov dolarjev zaslužka. Tudi prikazovanje njegovega koncertnega filma (open air koncert v rodnem Maastrichtu) leta 2015 je v 460. britanskih kinematografih že prvi dan preseglo milijon funtov zaslužka, s čimer je prehitel celo koncertne filme skupin One Direction in Take That. André Rieu ima več kot 2 milijona oboževalcev na Facebooku, njegovi videoposnetki na Youtubeu pa dosegajo tudi preko 300 milijonov ogledov. Sicer pa je že 40 let poročen s svojo življenjsko sopotnico Marjorie, s katero živi v romantičnem dvorcu v Maastrichtu, imata pa dva sinova in pet vnukov.

Ne zamudite tega enkratnega koncerta v Sloveniji, ko boste lahko prvič pri nas lahko v živo videli tega izjemnega svetovnega glasbenika na odru z njegovim orkestrom in gosti, 14. junija 2017 v Dvorani Stožice v organizaciji Star Produkcije, ki je tudi s koncertom Andree Bocellija dokazala, kako se tovrstnim koncertnim dogodkom streže pri nas, tako na organizacijski, kot tudi zvočni ravni v Dvorani Stožice v Ljubljani.

Andre

Nekaj prekrasnih posnetkov:

https://www.youtube.com/watch?v=IDaJ7rFg66A&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=LwLABSm0yYc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=qMuKw1NYpjs&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=3d4xXvF2ukY&feature=youtu.be

Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.eventim.si

in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim.

Več na:

http://www.andrerieu.com/

Organizator:

STAR PRODUKCIJA

Naročnik oglasa je Star Produkcija.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: