AVDIO in VIDEO: Florence kot glas zlobne kraljice

Zasedba Florence + The Machine je po albumu Ceremonials posnela novo pesem Breath Of Life, in sicer za film Sneguljčica in lovec. Ta govori o zlobni kraljici Ravenni, ki jo upodobi Charlize Theron. Prisluhnite pesmi in si oglejte napovednik!

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Sneguljčica in lovec (Charlize Theron)

Film Sneguljčica in lovec, v katerem Charlize Theron zaigra zlobno kraljico Ravenno, v kinodvorane prihaja konec marca. (Foto: Universal Music)

Skladbo Breath Of Life je zasedba Florence + The Machine posnela v studiu Abbey Road (poznanem predvsem po tem, da so tam snemali The Beatles), slišati pa jo bo mogoče v filmu Sneguljčica in lovec (Snow White and the Huntsman). Snemali so s spremljavo 110-članskega orkestra, pesem pa sta napisali Florence Welch in Isabella Summers. Pesem temelji na perspektivi zlobne kraljice Ravenne (Charlize Theron), ki je obsedena z večno mladostjo in lepoto.

Film namreč ponudi drugačen zaplet, kot smo ga vajeni iz klasične zgodbe o Sneguljčici, saj lovec (Chris Hemsworth) tokrat namesto da bi Sneguljčico (Kristen Stewart) ubil, postane njen zaščitnik in pomočnik v boju, da premagata zlobno kraljico.

"Kraljica ima tako izreden karakter ... Dobesedno srka življenje iz mladih deklet ... Želela sem si, da bi bilo občinstvo malo strah," je o pesmi povedala Florence.

Sneguljčica in lovec je eden najbolj težko pričakovanih filmov letošnjega leta. V kinematografih ga lahko pričakujemo 31. maja. Film je režiral Rupert Sanders, v njem pa poleg omenjenih igrajo še Ray Winstone, Ian McShane, Nick Frost in Bob Hoskins.

Napovednik in prizore s snemanja pesmi pa si oglejte v videih!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
Mclawliet 03.05.2012 19:48:24
Gledam trailer: wow, ful super!
Na sredi trailerja pa ugotovim, da igra notr Kristen Stewart....ajoj.....bomo vidli če bo dobro...
Več komentarjev