AVDIO: Jernej razkril svojo veliko strast

Glasbenik Jernej Dermota je za svoje oboževalce znova pripravil pravcato poslastico – priredil je namreč pesem One night only, ki jo v mjuziklu Dreamgirls poje Jennifer Hudson, ki jo pevec naravnost obožuje. Kot tudi mjuzikle, v katere se je zaljubil v britanski prestolnici.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Jernej Dermota - 1

Jernej si zelo želi nastopiti v mjuziklu. (Foto: Izvajalec)

Mjuzikli so Jernejeva velika strast.

"Prvič sem se v mjuzikle zaljubil v Londonu. Tam sem prvič videl, kaj pravi mjuzikal sploh pomeni... Najbolj sta mi v spominu ostala Bollywood in Tonight is the night Roda Stewarta. Občutki ob poslušanju izvrstnih izvajalcev so bili nepopisni. Prav tako tudi navdušenje. Želim si, da bi bil kdaj del takšne izvrstne produkcije," nam je zaupal simpatični pevec.

"Moj najljubši mjuzikal pa je definitivno Dreamgirls. Tam sem prvič slišal peti izjemno Jennifer Hudson. Takoj sem se zaljubil v njen vokal in njeno interpretacijo" pravi Jernej.

Eno izmed njegovih priredb Jennifer Hudson z naslovom I am changing smo vam že predstavili. Jernej pa nadaljuje s priredbo One night only, katero je v mjuziklu Dreamgirls prav tako predstavila z oskarjem nagrajena pevka in igralka Jennifer Hudson. "Enostavno sem vedel, da je to pesem zame. Prav tako spada v moj železni repertoar. To je pesem, ki je večna. To je pesem za prave sladokusce," je prepričan Dermota.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
mariah 08.03.2013 08:05:27
Full dobro. Super komad in interpretacija. Bravo poba!
Več komentarjev