AVDIO: Kaj vam je ljubše – banana republika ali cirkus?

V dobi, ko so krivi nedolžni in nedolžni krivi, ko se vse bolj upravičeno sprašujemo, ali nismo res le še ena "banana republika", prihaja časom primerna skladba idrijskega glasbenika in producenta Nikole Klavžarja.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

"Odpira se šampanjec, ko tone ladja norcev... Na pohodu ignoranca in bankrot morale... Totalna razprodaja države... Korupcija na vsakem vogalu..."

V dobi, ko so krivi nedolžni in nedolžni krivi, ko se vse bolj upravičeno sprašujemo, ali nismo res le še ena "banana republika", prihaja časom primerna skladba idrijskega glasbenika in producenta Nikole Klavžarja. Gre za priredbo skladbe Cirkus njegovega someščana Dareta Kauriča. Omenjena skladba je bila prvotno objavljena na Daretovem solo albumu Partigiano Di Amor, Nikola pa jo je oblekel v nabrit plesni beat. Besede iz začetka prispevka so le del besedila, v katerem najdemo vse koščke sestavljanke, ki krasijo našo državico na sončni strani Alp.

Nikola Klavžar - 3

Nikola v svojem domačem studiu. (Foto: osebni arhiv)

V skladbi slišimo tudi virtuoznega Roberta Goterja na harmoniki, skladbo pa je Nikola sproduciral v svojem domačem studiu.

Nikola je med drugim soodgovoren tudi za aktualno skladbo in mix Zibaj in migaj "zablujenega" Ramona, sodeloval je s techno pop triom Electrix, v teh dneh pa kot soavtor, aranžer in producent v sodelovanju z legendo Iztokom Turkom končuje album someščana, flavtista in akademskega profesorja glasbe Cveta Kobala.

Še vedno pa išče glasbene zanesenjake, s katerimi bi ustvarjal nov material, saj – kot pravi – ima energije in idej več kot preveč.

Nikola Klavžar in Iztok Turk

Nikola z Iztokom Turkom (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Tanek_led 24.05.2013 10:53:33
Men je cirkus ljubše. Kajti cirkus je tudi v krogu kot naš parlament.
Več komentarjev