AVDIO: Manouche vabijo na zmenek

Kolektiv glasbenikov, ki pod imenom Manouche zabavajo poslušalce z vedno novimi uspešnicami, tokrat vabijo na zmenek. Randevu je namreč naslov nove skladbe kolektiva, ki nas že šesto sezono razveseljuje s svojim žanrsko pestro obarvanim slogom in stasom.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fantje in dekle iz zasedbe Manouche, ki so se prvič predstavili slovenskim poslušalcem leta 2011 s skladbo Kje si lubi, imajo za sabo že zavidljivo število nastopov doma in v tujini. Tako so jih pri nemški založbi Lola’s World in ZYX Music lansko leto povabili tudi k sodelovanju in njihove pesmi so se znašle na kompilacijah med najbolj zvenečimi imeni njihovega žanra, katerega bi najlažje označili kot electro gypsy swing.

"Seveda se kdaj zgodi kakšen blag odmik od našega stila, ker kljub imenu Manouche vseeno ne želimo črpati inspiracije samo iz gypsy swinga," nam je zaupal Robert Pikl, avtor nove skladbe Randevu ter eden izmed najbolj iskanih in vsestranskih kitaristov pri nas.

Pesem Randevu je tako že četrta v vrsti po dveh izdanih albumih in hkrati napoveduje izid novega maxi singla oz. mini zgoščenke še letošnje leto.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
DeBill 21.03.2017 18:23:15
OGLAS!
Več komentarjev