AVDIO: Manuella 'vžiga' z novim singlom V tvojem ognju (inferno)

V novem singlu V tvojem ognju (Inferno) se je Manuella Brečko dotaknila odnosa dveh ljudi, ki ju fatalna energija, ne glede na njuno upiranje, vedno povleče nazaj v globine strasti.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Manuella Brečko

Manuella Brečko (Foto: BFM design)

Avtor glasbe je Marjan Hvala, tekst je napisal Iztok Melanšek, producentka pa je Manuella Brečko. Pri zvočni podobi izdelka pa je sodeloval tudi izvrstni hrvaški tonski mojster Zoran Švigir - Švigi iz Zagreba.

"Singel V tvojem ognju (Inferno) jemljem kot nov osebni dosežek, saj sem v veliki meri sodelovala pri nastajanju skladbe in njeni produkciji. Na Fakulteti za Elektrotehniko Univerze v Ljubljani sem diplomirala prav iz produkcije v snemalnem studiu, tako je bila moja odločitev o sodelovanju pri produkciji pesmi samoumevna. Z odličnim Marjanom Hvalo sva združila moči, se zaprla v studio in ustvarjala, dokler slika ni bila takšna, kot sva želela. Marjanu in njegovem načinu dela popolnoma zaupam, saj sem se v njegove kakovosti imela možnost prepričati že pri prvem skupnem sodelovanju, ko je zame napisal skladbo Zadnji ples, s katero bom nastopila na festivalu Slovenska popevka 2013. Zelo sem vesela, da je Marjan Hvala tudi klaviaturist v mojem spremljevalnem bandu, saj sem tako že od vsega začetka verjela v najino sodelovanje in v pesem V tvojem ognju (Inferno), ki sva jo ustvarila. Izredno lep občutek je, ko lahko pomagaš pri ustvarjalnem procesu in odločaš, kako bo pesem zvenela tudi produkcijsko. Tako nastane izdelek, ki je čisto tvoj, rezultat tvojega dela in ga lahko resnično začutiš kot celoto," nam je zaupala Manuella, ki ima kot sama pravi v delu že nove pesmi, ki bodo romale na njen prvenec.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
R-K 03.06.2013 08:36:38
Kdo je to?
Več komentarjev