AVDIO: Mlada in čudovita Lana Del Rey

Maja bomo lahko v filmskih dvoranah po celem svetu občudovali film Veliki Gatsby z Leonardom DiCapriem v glavni vlogi. Za glasbo v filmu je poskrbela tudi Lana Del Rey, in sicer s pesmijo Young And Beautiful. Prisluhnite ji!

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Lana Del Rey, Beyoncé x André 3000, Florence + The Machine, will.i.am, The xx, Fergie + Q Tip + GoonRock, The Bryan Ferry Orchestra so samo nekatera imena, ki bodo na "soundtracku"oz. glasbi iz filma Veliki Gatsby, ki izide 10. maja.

Lana Del Rey - Young and Beautiful (naslovka)

Lana Del Rey predstavlja pesem Young and Beautiful, ki bo v prihajajočem filmu Veliki Gatsby. (Foto: Universal Music)

Film, posnet po slavnem romanu Scotta F. Fitzgeralda in s fenomenalno igralsko zasedbo Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Isla Fischer …) nas bo popeljal v dekadentna dvajseta leta minuleta stoletja. Režiser Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Romeo+Juliet) je bil v dveh letih nastajanja filma pozoren na prav vsako podrobnost, pri tem pa mu je bil v veliko pomoč Jay-Z. Slavni glasbenik in producent je namreč zaslužen za združitev jazz kulture, ki prevladuje v originalnem romanu, s hip-hopom in drugimi novodobnejšimi glasbenimi zvrstmi.

Lana Del Rey se predstavlja s pesmijo Young and Beautiful, skladbo pa je ustvarila v sodelovanju z režiserjem filma. "V čast mi je bilo sodelovati z Luhrmannom," je povedala. "Film je res glamurozen in vznemirljiv, Rick Nowels in jaz pa sva res uživala pri pisanju pesmi za film."

Film v slovenskih kinematografih pričakujemo 16. maja, do takrat pa lahko uživamo v novi pesmi kultne Lane. Prisluhnite ji!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
kekec_horhe 26.04.2013 07:40:07
Mlada res, čudovita le vokalno, vizualno nikakor. Glede na to, s kom je bila al je še (g.Axel rožica) pa res ne moremo reč, da ima kaj veliko v glavi. Ne samo da bi ji lahko bil oče še konkretno grd je za povrhu.
kreen 26.04.2013 15:41:32
študirala metafiziko btw
Več komentarjev