AVDIO: Na sceno prihaja San Di Ego

Na prizorišče prihaja nova hard'n'heavy specialna udarna enota, ki ne pozna milosti in sliši na ime San Di Ego. Fantje se predstavljajo s svojim prvim singlom, ki nosi naslov Zadnji cent.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

San Di Ego - 1

San Di Ego je nova zasedba na slovenski glasbeni sceni. (Foto: Arhiv izvajalca)

Zasedbo tvorijo štirje izkušeni "EGO-ti", in sicer Sergej Škofljanec – vokal, Matic Ajdič – kitara, Jure Doles – bobni  in Martin Rozman – bas kitara.

Ta peklenska zasedba je ustvarila tudi svoj prvi singel z naslovom Zadnji cent, katerega temperament in vsebina sta primerna času, v katerem živimo. Posnet je bil v dveh delih, in sicer inštrumentalni del v prostorih godbe Lož z ''mobilnim'' studiem ''Urgenca'' pod taktirko tonskega mojstra Mateja Zalarja, vokalni del v Studiu J. & M. Krajnik v Škofji Loki, za končni miks pa je strokovno poskrbel Franci Zabukovec - Zabukowski. Avtor glasbe, besedila in producent je Sergej Škofljanec, aranžma pa je rezultat skupnega dela vseh štirih EGO-v. Poslušajte in presodite sami.

San Di Ego - 2

Fantje predstavljajo svoj prvi singel Zadnji cent. (Foto: Arhiv izvajalca)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
LesPaulSG 28.02.2013 22:56:59
dober komad!
Več komentarjev