AVDIO: Nessy in njene Ameriške sanje

Pevka Nessy, ki se nam je v preteklosti že predstavila s številnimi singli, kot so Najin raj, Ljubila bom naglas in Rožnat je dan, se tokrat predstavlja s čisto svežim singlom Ameriške sanje.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Nessy - 5

Nessy (Foto: Ana Zibelnik)

"Skladba govori o uspehu ... Vsi si želimo v življenju uspeha, takšnega ali drugačnega. Vendar vsem ljudem ni namenjena enaka usoda, kjer se zgodba srečno razplete in kjer bi človek zaživel ameriške sanje. To pa še zdaleč ne pomeni, da naj se za svoje cilje nehamo truditi, ravno nasprotno... Dokler bomo sledili svojim sanjam in dokler človek vse naredi za to, da se premika proti svojemu cilju, je lahko s tem več kot zadovoljen, pa čeprav namesto pred milijon ljudmi na televiziji nastopa (le) pred svojimi prijatelji," je o svoji novi pesmi povedala pevka Nessy.

"Svoje sanje lahko uresničimo! Vprašanje je le, kako velike postanejo oziroma ali pa se moramo zadovoljiti z malimi, a prav tako nič manj pomembnimi uspehi. Skratka, uspeh se ne meri vedno po količini prejetih grammyjev, hoji po rdeči preprogi in prenapolnjenih stadionih," je še dodala.

Nessy - 4

Pevka predstavlja svojo novo pesem Ameriške sanje. (Foto: Ana Zibelnik)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
iGirl 22.12.2012 09:17:07
Vokalno zelo slabo in da ne govorimo o pocukrani glasbi. Katastrofa!
Več komentarjev