AVDIO: Prva pesem simpatičnega tekmovalca slovenskega X Factorja

Simpatični 25-letni Gaj Trček, ki se ga mnogi spominjate po njegovem sodelovanju v slovenskem pevskem šovu X Factor, pred koncem leta predstavlja svoj prvi singel z naslovom Barve po dežju. Prisluhnite mu.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Gaj Trček

Gaj Trček (Foto: Arhiv izvajalca)

Besedilo pesmi Barve po dežju je napisal Gaj Trček, spremljevalne vokale je zapela njegova učiteljica petja Jasna Žitnik, za glasbeno podobo pa je poskrbel glasbeni producent Matija Jašarov, ITAK ambasador in ustanovitelj skupine Leni Kravac. Gaj je povedal, da je bilo sodelovanje in ustvarjanje z njim odlično, kar je mogoče slišati tudi v končnem izdelku. Stil pesmi je namreč nekaj povsem novega na slovenski glasbeni sceni.

Gaj ima za prihodnje leto veliko načrtov: V začetku leta ga čaka snemanje prvega videospota, v nastajanju pa je tudi balada, ki jo bo zapel v duetu s sotekmovalko iz X Factorja, imena pa nam za zdaj še ni hotel razkriti. V prihodnjem letu nam Gaj obljublja tudi izid svojega prvega albuma, saj v njegovem predalu čaka še veliko besedil, ki bodo, kot nam obljublja, hitro dobile tudi glasbeno podobo.

Poleg ustvarjanja glasbe se Gaj posveča še študiju, pred kratkim pa je skupaj s prijatelji ustanovil društvo za pomoč otrokom s Tourettovim sindromom, z njim spomladi načrtuje tudi dobrodelni koncert, na katerem se mu bodo na odru pridružili številni slovenski glasbeniki.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
 
uni6 04.01.2013 17:50:58
ta je ok:) ne pa neki Rifelj, Kumer itd, ki so navadni fakerji:D
Več komentarjev