AVDIO: Raiven 'sije' z novo pesmijo s prvenca Magenta

Pevka Raiven predstavlja singel Sijaj, ki napoveduje izid prvenca Magenta. Tega ga bo predstavila na posebnem ljubljanskem "pop-up" dogodku za največje oboževalce, ki jim je uspelo pridobiti povabilo. Ste med njimi?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Za predstavitev prvenca Magenta si je Sara Briški Cirman, pevka in harfistka, bolj poznana kot Raiven, zamislila "pop-up" dogodek za medije in povabljence, ki so vstopnice dobili v nagradnih igrah in s spremljanjem njene Facebook strani. Skupaj s svojo kreativno ekipo si je dogodek zamislila kot vzporedni svet fikcije, s pomočjo različnih nastopajočih in vizualizacij pa želi obiskovalce popeljati na edinstveno dogodivščino.

Avtor glasbe pri skladbi Sijaj je Tadej Košir, za produkcijo in elektronsko podlago je tudi tokrat poskrbel Jernej Kržič, pri besedilu pa je Koširju pomagala Simona Jerala. Pesem sicer govori o subtilnem posamezniku, ki se spopada s krutim vsakdanom, zavetje pa išče v domišljijskem svetu. Je pripoved o generaciji, ki se težko spopada s sodobnim svetom, njegovo brutalnostjo in pomanjkanjem empatije.

Prisluhnite pesmi Sijaj!
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
DeBill 21.04.2017 10:09:46
aja, pa še to, dekletce študira malo višji nivo petja od tega tu, tako da ji je tole za zabavo. po vsej verjetnosti bo kar spodobna operna pevka, tisto je pa drug nivo glasbe, kot se jo gre naša estrada. Tako da profesionalizma ji ne bo manjkalo. bi jo pa rad kdaj slišal v kakšni čarobni piščali recimo. za kraljico bi bila pravšnja.
Več komentarjev