AVDIO: Sam Smith predober pri slovesih?

Po izjemnem uspehu, ki ga je dosegel z debitantsko izdajo In The Lonely Hour leta 2014, na katerem so uspešnice Lay Me Down, Money on My Mind, Stay with Me in I'm Not the Only One, ter bondovsko Writings On The Wall, Sam Smith po dveh letih premora predstavlja singel Too Good at Goodbyes.

Sam Smith

Sam Smith je v nekaj letih izgubil precej kilogramov, zdra pa se po dveh letih vrača z novo pesmijo. (Foto: Instagram)

Britanski štirikratni grammyjevec, 25-letni Sam Smith, je novo pesem napisal v sodelovanju z dolgoletnim sodelavcem Jimmyjem Napesom ter producentom Stargateom, s pomočjo katerih je ponovno prišel do izraza izjemen razpon Samovega glasu in čustveno besedilo pesmi.
 
"Ta pesem govori o razmerju, v katerem sem bil, in o tem, da sem postal zares dober v tem, da sem bil zapuščen," je Smith povedal o zgodbi novega singla.

Od objave debitantskega albuma in odkar je Smith postal eden najuspešnejših glasbenikov na svetovni sceni, so minila tri leta. Album In The Lonely Hour je bil po svetu prodan v več kot 12 milijonih izvodov, se znašel na prvem mestu lestvice albumov v Veliki Britaniji, na sam vrh pa je poseglo še pet njegovih singlov. Osvojil je tri brite, tri nagrade Billboard Music, štiri grammyje, šest nagrad MOBO, zlati globus in še kopico drugih.

Vrnitev na glasbeno sceno ob obeležil z nizom intimnih nastopov v Londonu, New Yorku, Los Angelesu in Berlinu.

Prisluhnite čutni novi pesmi!

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
InvisibleMan 09.09.2017 12:57:18
Zdaj je veliko boljši.
Več komentarjev