AVDIO: Severina z zlomljeno nogo, Stavros pa z roko

Hrvaški glasbenik Jasmin Stavros, ki je zelo popularen tudi pri nas, je izdal nov komad z naslovom Ona me ostavlja, sicer pa je polno zaposlen s koncertiranjem. Svojim nastopom se ne misli odpovedati kljub nedavni poškodbi …

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Jasmin Stavros, ki je znan po tem, da so njegovi koncerti vedno nabiti z veliko energije, ob kateri obiskovalci plešejo dolgo v noč, se predstavlja z novo skladbo Ona me ostavlja.

Pesem temelji na resnični zgodbi, napisal pa jo je Vinko Didović, Jasminov dolgoletni prijatelj, s katerim sta ustvarila že uspešen hit Dani. Producent najnovejše skladbe je Igor Ivanović.

Novi komad je sicer Stavros poskusno pel že med svojo poletno turnejo in med občinstvom z njim vedno požel izvrsten odziv. Zato je prepričan, da bo skladba velik hit.

Glasbenik si je sicer pred nekaj dnevi zlomil roko, a ga to ne ovira na koncertnih odrih. Kot tudi ni Severine, ki je pred leti nastopala celo z zlomljeno nogo.

Jasmin Stavros

Stavros ne more brez glasbe. Ustvarja in nastopa namreč kljub zlomljeni roki. (Foto: Izvajalec)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
kapetan09 18.09.2012 01:12:18
stavros - kdaj si že imel zadnji koncert ? Aja v MB leta 2004 !!! Slovenija je MEka za Hrvaške pevce - vrata CD in Dvorano TABOR v MB si kar podajajo . Pa na vsaki vasi v SLO tudi pojejo. Hahahahhahah
mali.rudar 18.09.2012 21:09:41
mev ga je v prevalah prejšno soboto...
Več komentarjev