AVDIO: Stavros znova mlad

Jasmin Stavros, ki se že mrzlično pripravlja na veliki ljubljanski koncert, na katerem bo nastopil tudi Dražen Zečić, bo vse svoje oboževalce razveselil s prav posebnim darilom. Prvič bo namreč v živo zapel svojo najnovejšo pesem, ki jo je ravnokar izdal.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Kralj zabav Jasmin Stavros ne počiva.

Po umirjeni skladbi Onda se sjetim uskrsa se zdaj predstavlja z bolj poskočnim komadom Opet mlad, pri kateri je moči združil s Tončijem in Vjekoslavom Huljićem.

"Nastopi Jasmina Stavrosa, njegov način življenja in aktivno ukvarjanje s športom me spominjajo na dvajsetletnika in ravno to me je navdihnilo za to pesem,“ je povedal Tonči.

Najnovejšo skladbo bo Stavros premierno v živo zapel na velikem ljubljanskem koncertu, na katerem bo nastopil tudi Dražen Zečić. Koncerta se oba glasbenika že zelo veselita.

Jasmin Stavros

Po umirjeni skladbi Onda se sjetim uskrsa se Stavros zdaj predstavlja z bolj poskočnim komadom z naslovom Opet mlad. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev