AVDIO: Ylenia želi ljudem vliti upanje in vsaj malo poguma

Pevka Ylenia Zobec predstavlja skladbo z naslovom Ujemi pot do svojih sanj. Ta je bila že predstavljena na festivalu Melodije morja in sonca 2013, vendar v italijanskem jeziku z naslovom Ci riuscirai.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

"Mislim, da je današnji čas tak, da vsi potrebujemo vsaj malo vzpodbude in optimizma. Taka je tudi tematika in tak je namen skladbe. Upam, da bo marsikomu vlila upanja in vsaj malo poguma," je o pesmi Ujemi pot do svojih sanj povedala Ylenia.

Skladba je bila že predstavljena na festivalu Melodije morja in sonca (MMS) 2013, vendar v italijanskem jeziku z naslovom Ci riuscirai. "Glede na precej odmeven nastop na MMS (skladba je dobila največje število točk strokovne žirije ter nagrado za najboljši aranžma), smo se odločili, da jo posnamemo tudi v slovenščini in jo s tem še bolj približamo poslušalcem," nam je še dejala Ylenia, ki je z omenjeno pesmijo vzbudila precej pozornosti tako v Sloveniji kot v Italiji.

33. festival MMS - 157

Ylenia je na MMS 2013 s skladbo Ci riuscirai osvojila največje število točk strokovne žirije. (Foto: Sandi Prosen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
cheyenne 19.01.2014 11:46:57
meni ena redkih poslušljivih slovenskih pevk. malo čudno je samo, da že celih 10 let ni izdala nobenega albuma. zdaj se je pa že samo z različnih festivalov in tekmovanj nabralo toliko enih štikelcov, da bi res lahko izdala nov plošček!
Več komentarjev