Axl Rose razkril, zakaj je skregan s Slashem

Legendarni pevec skupine Guns N'Roses Axl Rose je v nedavnem intervjuju pojasnil, da je leta 1991 kljub slabemu zdravju odšel na turnejo, v kar naj bi ga prisilila menedžer skupine in Slash.

Guns N Roses v Zagrebu - 26

Axl Rose nikakor ne more pozabiti spora s Slashem, ki se vleče že skoraj dve desetletji. (Foto: Miro Majcen)

Slash (feat. Myles Kennedy and The Conspirators) v Tivoliju - 22

Axl meni, da naj bi bil Slash ljubosumen, ker je bil kot frontman bolj popularen od njega. (Foto: Miro Majcen)

Frontman in kitarist že skoraj 20 let nista v najboljših odnosih, vendar včasih drug proti drugemu izstrelita kakšno strupeno puščico. Nazadnje je to storil Rose, ki se je razgovoril v intervjuju za Adelaide Now.

Dejal je, da je moral leta 1991 s skupino na turnejo, čeprav je bil v slabem zdravstvenem stanju, saj se je bojeval z depresijo. Za to naj bi bila kriva predvsem tedanji menedžer skupine in Slash. ''Ko smo leta 1991 začeli turnejo, me tam ne bi smelo biti. To je povezano z našim tedanjim menedžerjem Alanom Nivenom in Slashem. Po mojem mnenju si je želel Alan denar, Slash pa si je želel nastopati, da bi me lahko zasenčil, glede na to, v kakšnem stanju sem bil,'' je dejal Axl, ki je dodal, da sicer ne želi pogrevati starih zamer, a ga jezi, ko v medijih prebira laži o sebi.

51-letni pevec in slavni kitarist, ki se je pred kratkim ustavil v Ljubljani, ne govorita že 17 let. Axl, edini še izvirni član skupine, še naprej nastopa, nekdanjega kolega pa prav nič ne pogreša.

Guns N'Roses so trenutno na avstralskem delu svoje turneje, sledijo pa koncerti v Združenih arabskih emiratih, v Libanonu in ZDA.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
 
Snip84 11.03.2013 07:27:28
zaradi teh turnej na kere nisi hoto it si zaj zvedza "sekirca" veš? tak da ne vse SLASH kriv...
Več komentarjev