'Bila je moja prva in edina izbira'

Ko se združita dva izjemna vokala, je rezultat vedno odličen. In tudi tokrat ni nič drugače. Priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar in glasbenik Gal Gjurin sta posnela duet, ki vas ne bo pustil ravnodušnih že ob prvem poslušanju.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Nina Pušlar in Gal Gjurin

Nina in Gal sta znova združila moči in posnela duet. (Foto: ne-odvisen.si)

Gal Gjurin, ki je pred kratkim izdal novo ploščo Duša in telo, je ob tej priložnosti k sodelovanju znova povabil simpatično Nino Pušlar, s katero sta že združila moči pri skladbi Nariši nov dan, ki so jo leta 2010 posneli za vseslovensko dobrodelno kampanjo.

"Vedno se veselim sodelovanja z Nino, tako v studiu kot v živo na odru, saj zmeraj odkrijeva nekaj novega, hkrati pa se neizmerno zabavava. Še posebej spoštujem njeno predanost, da je pripravljena prihajati v studio toliko časa, dokler nisva oba zadovoljna s posnetim materialom. Že ko sem pisal skladbo To je to, sem si jo predstavljal kot dvogovor glasov, ženskega in moškega. Nina je bila moja prva in edina izbira. Vesel sem, da je to najin že drugi duet, ki krasi mojo novo ploščo Duša in telo, ki je prišla pred kratkim na prodajne police. Redki izvajalci posnamejo po več skupnih duetov. Že to samo dejstvo priča o posebni kemiji," je za 24ur.com povedal Gal Gjurin, ki se bo čez nekaj dni pridružil Nini Pušlar na njenem božičnem koncertu z Big bandom Grosuplje.

In kako vidi Nina sodelovanje z Galom?

"Dueti z Galom so nekaj posebnega, ker so tako spontani in polni ustvarjalnosti. Po kampanji za ne-odvisen.si, v kateri smo združili moči še z legendo slovenske popevke Eldo Viler v skladbi Nariši nov dan, je to najin drugi duet in mislim, da sva vedno boljša. Komaj čakam svoj božični koncert, na katerem bova prvič skupaj zapela v živo in verjamem, da bova uživala tako midva kot občinstvo."

6. Ritem mladosti - 162

Nini se bo na božičnem koncertu pridružil tudi Gal. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
skyfall1 21.12.2012 21:05:51
končno nekaj kakovostnega! podpiram!
Več komentarjev