Clapton razkril: Počasi postajam gluh!

72-letni kitarist, eden največjih vseh časov, Eric Clapton, je priznal, da je srečen, da je še živ, da pa sicer počasi postaja gluh, roke pa mu še komaj delajo. A ima kljub temu še glasbene načrte in tudi nov dokumentarec o svojem življenju.

Eric Clapton

Eric Clapton pravi, da počasi postaja gluh, a ima nekaj glasbenih načrtov, njegovo bogato življenjsko pot pa si lahko ogledate tudi v novem dokumentarcu. (Foto: AP)

"Ne glede na vse, bom še vedno delal. Imel bom nekaj koncertov, tudi v Hyde Parku v juliju. Edino, kar me zdaj skrbi, je dejstvo, da sem v sedemdesetih in da moram biti učinkovit.  Poglejte, počasi postajam gluh, imam tinitus, roke mi komaj še delujejo," je legendarni glasbenik Eric Clapton razkril za britanski BBC Radio 2.

Leta 2013 je javnost obvestil, da zaradi poškodovanega živca vedno težje igra kitaro, hkrati pa se ozrl na dolgo zgodovino zlorabe drog in alkohola, ter priznal, da je vesel, da je sploh še živ.

Legendarnega kitarista ima glasbeni svet za enega največjih vseh časov, sam pa je iskreno priznal da je bil "vsaj 20 let koš za smeti" in da je imel celo svojo pijačo, mešanico vodke in soka, da je delovalo, kot da pije pivo, čeprav v resnici seveda ni bilo tako.

Vse to in še več lahko vidite v novem dokumentarcu Eric Clapton: Life in 12 Bars, ki se poleg glasbe posveča tudi temnim platem njegovega pestrega življenja. "Menim, da je pomembno, da se vidi, da je na koncu vseeno srečen konec, nekakšen koncept odrešitve. Če si ga boste ogledali, se pripravite na težko vožnjo," napoveduje Clapton.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
3x ceplen 13.01.2018 15:15:58
Car !!! Če bi bil še malo bolj podjeten, bi zdaj tisto pijačo dal v trgovine, pod svojo blagovno znamko.
Več komentarjev