VIDEO: Clemens predstavlja novo glasbeno zgodbo A loh prespim?

Po dveh zmagovalnih večerih v oddaji Znan obraz ima svoj glas mladi glasbenik Klemen Mramor - Clemens predstavlja svojo novo avtorsko pesem. Clemens se je pesmi lotil sam. Je avtor besedila in glasbe, prav tako se je preizkusil v vlogi režiserja. Navdih pravi, da črpa iz lastnega vsakdana ... in noči.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Kot je povedal Klemen Mramor - Clemens, ki trenutno tekmuje tudi v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, je sporočilo pesmi veliko globlje, kot deluje na prvi pogled oziroma kakor nam daje vedeti naslov: "Želel sem sporočiti, da je potrebno biti vztrajen in predvsem verjeti vase, četudi je to le želja, da osvojiš srce dekleta."

Mlad vsestranski ustvarjalec se je tokrat lotil tudi režiranja svojega videospota: "Želel sem ustvariti zgodbo, v kateri po spletu naključji spoznam punco in jo želim očarati."

Ob zbrani snemalni ekipi je Clemens svoj nov režijski podvig snemal na številnih lokacijah po Ljubljani, prav kadri posneti v hiši pa so povzročali največ težav – čeprav je sprva kazalo, da bo težave povzročilo napovedano slabo vreme. A nizke temperature v hiši, so bile tiste, ki so predstavljale največjo težavo, čeprav je zunaj sijalo sonce: "Plesalko Tajdo Kožamelj, ki več kot odlično odigra vlogo dekleta, ki se je razšla s fantom in je malce zmedena, smo greli s številnimi odejami in grelniki," nam je zaupal Clemens.

Znan obraz ima svoj glas, POP TV, nedelja, 20:00Clemens je od 2014, ko je izdal prvi singel Pozab na bonton postal en perspektivnejših pop/rnb artistov mlade generacije na slovenski glasbeni sceni. Poleg skladb, ki jih je predstavil v finalnem večeru Eme, Mava to v 2015 in Tok ti sede v 2017, je Clemens izdal še druge avtorske skladbe (A si sploh tista, Jst bi te mel, Vse bo kul …), ki jih namerava že zelo kmalu zapakirati v svoj prvi studijski album.

Klemen Mramor - Clemens

Mlad vsestranski ustvarjalec se je tokrat lotil tudi režiranja svojega videospota. (Foto: Izvajalec)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
mastaflash 17.11.2017 22:45:54
tale mudel je en velik džouk
Več komentarjev