EKSKLUZIVNA PREMIERA: Vroči boki seksi Alye

V najnovejšem spotu žepnega dinamita po imenu Alya se bomo vrnili v vroče poletne dni, občudovali lepa dekleta in postavne fante, uživali ob ritmu skladbe Brazil in videli Alyin trebušni ples …

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Alya

Alya med snemanjem ... (Foto: Tanja Zrinski)

Po koncertnem poletju in težko pričakovanem izidu albuma Non Stop! se je Alya svojemu občinstvu zdaj predstavila še v malce drugačni vlogi. Pesem Brazil je sicer priredba velike brazilske uspešnice.

Pod glasbo se podpisujeta Mauro Jr Xande in Helinho Do, ki sta nad Alyino različico navdušena. Sodelovanje s tujimi avtorji se za Alyo ni zgodilo prvič, saj je v preteklosti že večkrat sodelovala s priznanimi glasbeniki in avtorji. Njen producent Žare Pak je na dopustu v Braziliji slišal pesem, velik hit, pozneje pa predlagal, naj jo prepesni in na novo aranžira. Slovenski del, torej besedilo, je tokrat spisal Flex.

Alya - Brazil

Alya se je zabavala v družbi statistov in mimoidočih. (Foto: Tanja Zrinski)

Alya - Brazil

Alya je zapeljivo migala z boki.

"Zelo sem si želela posneti tudi videospot za skladbo Brazil, saj že glasba spominja na najlepše morske dni in zabavo na plaži. Odločili smo se za snemanje v Portorožu in kljub neznosni vročini smo poskušali pozabiti na to ter snemali do pozne noči. Še posebej sem bila vesela številnih mimoidočih, ki so sprva prišli samo malce pogledat, potem pa so navsezadnje, poleg prijavljenih in izbranih na avdiciji, sodelovali še kot statisti. Tako nam zabave sploh ni bilo treba igrati, in ko je bil čas, da se kamere ugasnejo, bi lahko kljub utrujenosti še kar nadaljevali," se snemanja spominja Alya.

Kako pa je bilo med snemanjem? Ogledajte si zakulisje snemanja videospota Brazil!

Si tudi vi želite tako zapeljivo migati z boki kot Alya? Učenje orientalskih plesov je čarobno.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 75
 
spock 01.10.2009 20:08:09
drugo glavo gor, pa joške kupt,...pol pa ja
Več komentarjev