FOTO in VIDEO: Stonesi igrali raritete ob pričetku turneje No Filter

Največja rock'n'roll zasedba na svetu The Rolling Stones je ob premieri turneje No Filter v Hamburgu zaigrala kar nekaj pesmi, ki jih niso igrali že lep čas. Med njimi je tudi pesem Dancing With Mr. D, ki so jo nazadnje na koncertu zaigrali daljnega leta 1973.

Fotogalerija (9)

  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 2
  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 1
  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 3
  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 4
  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 5
  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 6
  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 7
  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 8
  • Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 9


Zasedba The Rolling Stones je svojo turnejo No Filter začela s koncertom v nemškem Hamburgu, in sicer 9. septembra. Zaigrali so 22 pesmi, med njimi tudi Play With Fire, ki so jo nazadnje v živo igrali leta 1990 in pa Dancing With Mr. D, ki je na koncertu niso zaigrali že vse od daljnega leta 1973.

Koncert so sicer začeli s Sympathy For The Devil, nadaljevali pa z It’s Only Rock’n’Roll, Tumbling Dice in Out Of Control, nato pa izvedli priredbi Just Your Fool in Ride ‘Em On Down z lanskega albuma blues priredb Blue & Lonesome.

Rollng Stones v Hamburgu (No Filter) - 6

Stonesi so v Hamburgu pričeli s turnejo No Filter, na kateri bodo skupaj odigrali trinajst koncertov, zaključili pa jo bodo 22. oktobra v Parizu. (Foto: AP)

Niso pozabili niti na Under My Thumb, ki so jo nazadnje igrali leta 2006, Honky Tonk Women, nato pa je za mikrofon stopil Keith Richards in odpel Slipping Away in Happy. Nadaljevali so z Midnight Rambler, Miss You, Street Fighting Man, Start Me Up, Brown Sugar in za konec uradnega dela še (I Can't Get No) Satisfaction.

V dodatku pa še skladbi Gimme Shelter in Jumpin' Jack Flash. Sicer pa so tudi sami delili seznam pesmi na Twitterju. Nam najbližje bodo 16. septembra v Spielbergu v Avstriji. Oglejte si nekaj foto in video utrinkov iz Hamburga!

 

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
CIGU MIGU 01.10.2017 17:17:11
nekaj pa ne razumem,a velja za vse kitariste 50 let igra kitaro in vsi še vedno bulijo v kitarski vrat prosim poznavalce za pojasnilo...še bobnar ne gleda bobnov---ne razumem,hvala
Več komentarjev