FOTO in VIDEO: Zabava med bloki

Raper Trkaj je priredil že četrto zabavo med bloki – Blok party 4, na kateri je nastopilo rekordno število bandov. Manjkalo ni niti ustvarjalnih delavnic in eksperimentov ter nogometnega turnirja in srečelova.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (7)

  • Trkaj - Zabava med bloki - 6
  • Trkaj - Zabava med bloki - 7
  • Trkaj - Zabava med bloki - 5
  • Trkaj - Zabava med bloki - 4
  • Trkaj - Zabava med bloki - 3
  • Trkaj - Zabava med bloki - 2
  • Trkaj - Zabava med bloki - 1
Trkaj - Zabava med bloki - 4

Pevec skupine Big Foot Mama Gregor Skočir in Trkaj (Foto: Katja Uran)

Pevec Trkaj je v sodelovanju z osnovno šolo Savsko naselje in ekipo mladih ustvarjalcev že četrtič pripravil najboljšo zabavo med bloki za vse generacije – Blok party 4. Kdor je prišel, je začutil pozitivno energijo, povezanost, ustvarjalnost in nikomur ni bilo žal. Ponagajalo je le vreme, saj se je sonce le redko pokazalo izza deževnih oblakov.

''Letos je nastopilo rekordno število bandov, vzdušje je bilo super. Pravih savskih borcev in ostalih ljudi je bilo ogromno, vendar je vreme vseeno naredilo svoje,'' je povedal Trkaj, ki upa, da bo naslednje leto tudi sonce na njihovi strani.

A kljub dežnim kapljam in nizkim temperaturam so stanovalci Savskega naselja znova dokazali, da so dobri in prijateljski odnosi tisto, kar družba potrebuje ter da so sosedi veseli tudi drugih sosedov, ki niso iz njihovega naselja, a jih z veseljem sprejmejo medse. ''S slogo in solidarnostjo lahko dosežemo spremembe v družbi,'' je prepričan Trkaj, ki mu je tokrat uspelo privabiti številne slovenske glasbenike.

Na odru so se tako med drugimi zvrstili Nina Pušlar, Alya, Demetra Malalan, Manca Špik, Big Foot Mama, Hamo& Tribute 2 Love, Sausages, Da Phenomena, Gušti & Zala, Challe Salle, Maja Založnik, Vipavski tamburaši in številni drugi.

Trkaj - Zabava med bloki - 1

Zabave sta se udeležili tudi Manca Špik in Nina Pušlar. (Foto: Katja Uran)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
LaFemme 30.05.2013 12:00:31
Vse je kul, ampak Čaleta Saleta bi pa lahko brisal iz seznama nastopajočih. Imamo velik boljših izvajalcev od tega wannabe reparja na steroidih. Bljak.
Več komentarjev