Iluzija skupine Bohem

Bohem odhajajo v Italijo

Skupina Bohem predstavlja še zadnji singel s plošče Manifest ljubezni in napoveduje nov album … Zopet bodo snemali pod taktirko Andrea eFFeja, vendar tokrat v Italiji.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Bohem snemanje

Andrea eFFe in Bohem že delajo na novem albumu.

Tokrat bodo fantje snemali v Italiji, v studiu, ki jim omogoča popolno ustvarjalno svobodno in sproščenost. "V začetku leta smo se s producentom Andrea eFFejem znova zaprli v studio in začeli s snemanjem novih pesmi za prihajajoči album." 

Zakaj že 11. singel?!
"Ker bo do konca snemanja in do kasnejše izdaje albuma preteklo še nekaj časa, smo se skupaj z našimi fani odločili, da v radijski eter pošljemo še enajsti, zadnji singel s plošče Manifest ljubezni. Sicer nam različni poznavalci pravijo, da se to ne dela in da nobena moderna plošča ne more imeti vse pesmi dobre in izdane kot samostojne skladbe, a ker smo mi boemi po razmišljanju in srcu in glede na pozitivne odzive, ki smo jih v tem času dobili, se na te teorije ne oziramo. Iluzija je pravzaprav prvi komad, ki smo ga naredili za Manifest ljubezni in je na koncertih naš otvoritveni komad, ki z svojim sporočilom nakazuje željo po vrnitvi k osnovnim vrednotam, vrnitvi k naravi."

Bohem

Bohem enajstič ...


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
_tilia_ 19.01.2011 15:10:38
Ena izmed za moje pojme najboljših singlov na njihovem albumu, ki so nasplošno vsebinsko in melodično zanimivi, nezlajnani. Tudi njihovi koncerti so precej živahni. Bila, poslušala, videla... Fino, komaj čakam kaj bodo ustvarili na njihovem novem albumu!

fireking: totalno amaterski komentar, brez osnove.
Več komentarjev