Isaac Palma: Uresničile so se mi še ene velike sanje

Mladi argentinski pevec Isaac Palma, ki smo ga spoznali v 6. sezoni priljubljene oddaje Slovenija ima talent, je z oboževalci delil veselo novico: ''Uresničile so se mi še ene velike sanje!'' In to ne pri nas, ampak pri naših sosedih Italijanih.

A post shared by Isaac Palma (@isaacatetodo) on

Če želite, da vam ekipa oddaje Dan najlepših sanj izpolni željo ali pa z željo osrečite koga od svojih bližnjih, se prijavite tukaj.

''Prijatelji moji, z vami želim deliti svojo srečo!'' je oboževalce na Facebooku nagovoril Isaac Palma in nadaljeval: ''Pred dvema dnevoma sem se odpravil v Italijo, da bi prvič v življenju užival na koncertu skupine Rafaga, ki je znana po vsej Latinski Ameriki, po svojem edinstvenem izvajanju Cumbie. Vozil sem kar devet ur, ne da bi se zavedal, da me čakajo še veliko lepše stvari kot samo poslušanje glasbe od daleč. Ko sem prispel v hotel, sem na recepciji zagledal glavnega pevca Rodriga Taparija in kar takoj sva spregovorila nekaj besed. Povabil me je na večerjo, kjer sva poklepetala o glasbi in uresničile so se mi še ene velike sanje! Skupaj s skupino Rafaga sem imel priložnost zapeti pred neskončno veliko množico ljudi, poleg tega pa sem imel svoj prvi nastop v Italiji.'' 26-letni pevec je obisk Italije izkoristil tudi za ogled Milana, kjer se je na slavnem trgu skupaj z ženo Patricijo Brmež Palma fotografiral pred veličastno milansko stolnico Duomo.

Isaacov nastop s skupino Rafaga si lahko ogledate spodaj.

Odkar je Isaac nastopil v šovu Slovenija ima talent, kjer je na koncu zasedel drugo mesto, je uspešno zakorakal na slovensko glasbeno sceno in živi svoje sanje. Za konec je oboževalcem še sporočil: ''To zgodbo delim z vami, ker vam znova želim položiti na srce, da se sanje zares uresničujejo, le slediti moramo poti svojega srca.''

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
FesterAdams 21.11.2017 09:16:51
Mogoče ne bi bilo napak, če bi se prijavil h Gotarjevi na kaki začetniški tečaj petja. Morda bi ga v tem primeru tam, kjer je doma, opazili...
Več komentarjev