Je Slovenija (znova) pripravljena na rock'n'roll?

Dej bejbi dej

Franci Zabukovec - Zabukowski predstavlja ploščo z naslovom K-metal. Prišel je čas za drugi signel, skladbo Dej bejbi dej, v kateri prek neverjetnega vokala pevca Sergeja Škofljanca nagovarja dekle, naj zapusti svojega fanta …

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Zabukowski

Po dolgoletnem delovanju v skupinah Rdeči Baron, Rock Partyzani in Magnifico & Pismejkers ter produciranju domačih in tujih glasbenih izvajalcev, je končno prišel čas za samostojni projekt, ki je že na prodajnih policah.

Na albumu K-metal je deset skladb, vključno že z drugim singlom Dej bejbi dej.

Zabukowski je prispeval glasbo in aranžmaje (pri prvih dveh skladbah mu je pomagal Miha Groše), preskusil pa se je tudi kot tekstopisec … in to pri čisto vseh besedilih.

Pri projektu so sodelovali mnogi slovenski glasbeniki, ki so s svojim stilom še dodatno popestrili že tako dober rockerski izdelek. Z Zabukowskim so se v studiu potili še Sergej Škofljanec, Roman Ratej, Cveto Polak, Omar Naber, Samuel Lucas, Miha Groše, Vojo Djuran, Jaka Lipar, Dean Vivod, Gorazd Vidic, Aleš Klinar, Matija Oražem, Robert Sršen in Aleš Štefančič. Vse skupaj je potekalo pod producentsko taktirko 'miks mojstra' Draga Popoviča.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
666gi 29.03.2011 21:21:52
Rokarji se vračamo :P !!!!!! Dobra leta se vračajo, ma končnooooo!
Več komentarjev