Kdo je razgaljena lepotica iz Enriquejeve novega spota?

Enrique Iglesias stavi na novo pesem El Baño (Kopel), ki ima vse elemente, da postane uspešnica. Tudi tokrat v videospotu nastopa lepotica, ki je odvrgla vsa oblačila in pokazala svoje zapeljive čare. Poglejte, kdo je ta seksi temnolaska.

Enrique Iglesias

Enrique (Foto: AP)

Priljubljeni ustvarjalec latino ritmov Enrique Iglesias, ki bo 12. maja nastopil v Ljubljani, še pred izidom 11. studijskega albuma predstavlja videospot za novo pesem El Baño (Kopel), ki seveda govori o vroči avanturi.

''Sva par ali prijatelja, umiri se, bova videla jutri,'' govori del besedila.

Seksi videospot je ustvaril režiser Maxim Bohichik, ki je že sodeloval z izvajalci, kot so Usher, Chris Brown, J Cole ... V videospotu nastopa tudi 61-letni igralec Eric Roberts v vlogi barmana, ki upravlja s časom v želji, da se srečanje med zapeljivko, ki jo igra Pollyanna Uruena, ter Iglesiasom srečno konča. Lepa Pollyanna, ki je v nekaterih prizorih popolnoma gola, je prava paša za oči.

Igralca Erica Robertsa, brata Julie Roberts, lahko vidite tudi v filmih Ogrožena vrsta in Izdaja, ki jih najdete na VOYO.

Glasbenik, ki z latino pop ritmi osvaja najvišje vrhove glasbenih lestvic že od leta 1999, je pesem z zapeljivimi ritmi posnel v sodelovanju z raperjem Badom Bunnyjem iz Portorika.

Spodaj si poglejte najnovejši Enriquejev videospot za skladbo El Baño.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
CrniSokol 13.01.2018 19:18:12
Lepo, fletno dekle. Bi ji prišo podoknico zapet in jo zasnubil.
Več komentarjev