Kdo zdrži žur do zore?

Karma zagotovo! Po krajšem glasbenem premoru, vendar nenehni prisotnosti na domačem in tujem trgu, se skupina vrača z novim albumom pomenljivega naslova – Party do zore.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Karma -Tara

Tara se je spet preizkusila kot besedilopiska.

Po remixu Bolje biti pijan nego star, ki je zadnjih nekaj mesecev kraljeval na kar nekaj lestvicah v  večini vzhodnoevropskih in azijskih državah, ter po praznično obarvani pesmi Ponoć je Karma predstavlja novi single z nove plošče Party do zore.

Uzmi ili idem je skladba, katere melodija in aranžma sta delo Josipa Mianija - Pipija, medtem ko sta moči pri besedilu združila Karmina pevka Tara in tekstopisec Amon. Gre za eno najbolj čustvenih skladb na novem albumu, ki pa je kljub temu oblečena v plesne ritme in primerna za žur do jutranjih ur.

Trojica se je pod taktirko Josipa Mianija - Pipija vrnila k svojim koreninam in prepoznavnemu Karminemu zvoku, po katerem so hrepeneli ljubitelji njihove glasbe. Karma tako v leto 2010 vstopa z dvanajstimi novimi avtorskimi skladbami ter, kot smo pri njih že navajeni, s tremi starimi mega hiti v novi, Karmini preobleki.

Pod glasbo in aranžmaje večine pesmi se podpisuje Pipi, nekaj pesmi pa je prispeval Neno Dj. Zanimivo je, da se je kot avtorica besedil po dolgoletnem premoru spet pojavila Tara. Med avtorji besedil najdemo njihovega dolgoletni sodelavec Darusa, Boytronica (frontmen legendarne skupine ET), Amona (avtorja, ki je zakrivil besedila, kot so Vrag naj vzame, Druga violina ...),  svoj delež pa je prispeval tudi eden najboljših bosanskih tekstopisev Faruk Buljubašić - Fayo.

Karma

Karma vedno zdrži do zore.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
machikaSun 19.01.2010 14:06:09
na začetku zveni isto kot Rebeka Dremelj... to ni pohvala ;)
Več komentarjev