Legendarna Samantha Fox navdušena nad priredbo svoje pesmi

Legendarna zvezdnica Samantha Fox, ki je krasila stene fantovskih sob v osemdesetih in bila inspiracija za moške mokre sanje po vsem svetu, je posnela izjavo, v kateri pove, da so San Di Ego ustvarili zelo dobro priredbo uspešnice Touch me.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Skupina San Di Ego je priredila pesem Touch me, ki jo je pred 30 leti pela seksapilna Samantha Fox. Njen menedžment je bil nad priredbo navdušen, zdaj pa ji je prisluhnila tudi zvezdnica.

Priznana zvezdnica je v videoposnetku razkrila, zakaj ji je priredba tako zelo všeč. Še vedno živahna Sam je povedala, da je zaprisežena rokerica ter da njeno srce začne močneje utripati, ko zasliši rokerske ritme.

Fantje iz skupine San Di Ego so razmišljali zelo podobno, nepozabna uspešnica Touch je tako dobila rokersko preobleko in zaživela s popolnoma novo energijo.

Skupina pa pravi, da ima zdaj še eno željo – v bližnji prihodnosti si želijo s Samantho Fox nastopiti na skupnem odru.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 16
 
leichy14 23.11.2016 21:19:03
Malo preveč napihujejo samo stvar v obratno smer po medijih. Če so/bodo organizatorji plačali njenemu meneđmentu za koncert v sloveniji 2017 v laškem, kar je za njih in zaradi nje dober denar.. normalno da bo pohvalila stvar, to delajo bandi po evropi že lep čas in plačujejo zvezde za samopromocijo in izpostavljanje v lastni državi. Še vedno so čisto povprečen slovenski band z izjemo vokalista, ki imajo dobre marketinške pristope, vendar zaradi tega niso nič boljši..Cenim trud, samo v sloveniji je dosti boljših glasbenikov ki bi se jih lahko podprlo namesto da se sami rinejo... Cover od samanthe je sicer dober, samo kot band so na svetovni ravni zgolj podpovprečni, mečejo se pa ven kot da so bogovi. Pa nočm zganjat foušije...povem pa kar mislim.
Več komentarjev