Madonna najavila turnejo, junija tudi v Zagrebu

Kraljica popa Madonna je po uspešnem nastopu ob polčasu Super Bowla najavila svetovno turnejo. Ustavila se bo tudi v hrvaški prestolnici, njen novi album MDNA pa izide konec marca.

Madonna

Madonna po ponovni televizijski osvojitvi z nastopom na Super Bowlu načrtuje napad na svetovne odre. Nam najbližje bo 11. junija v Zagrebu. (Foto: Reuters)

Pop kraljica Madonna se bo po uspešnem nastopu na letošnjem Super Bowlu podala tudi na svetovne odre. 52-letnica bo koncertno turnejo, ki bo obsegala skoraj 90 koncertov, seveda v imenu novega albuma MDNA, ki izide 26. marca, začela 29. maja v Tel Avivu v Izraelu.

Madonna

Album je najavil prvi singel in videospot za pesem Give Me All Your Luvin', pri katerem gostujeta Nicki Minaj in M.I.A.. (Foto: Universal Music)

"Madonna bo imela veliko zabavo in vsi ste povabljeni," je zapisano na njeni uradni spletni strani, kjer je datume najavil gigant Live Nation Entertainment. Kot so še zapisali njeni predstavniki, bodo koncerti po arenah, stadionih in posebnih mestih na prostem. Med drugim bo nastopila tudi v Quebecu, obiskala bo tudi Južno Ameriko in Avstralijo, kjer ni nastopila že 20 let.

Med evropskimi mesti velja omeniti London, Edinburgh, Paris, Milano, Barcelono, Amsterdam, Firence, Bruselj, Helsinke, St. Peterburg, Dunaj, Berlin in Zagreb, kjer bo nastopila 11. junija na stadionu Maksimir.

Madonna - MDNA (deluxe ovitek)

Album MDNA , ki je njen dvanajsti studijski po vrsti, bo izšel 26. marca. (Foto: Universal Music)

Njena prejšnja turneja Sticky & Sweet iz leta 2008 je pokazala, da je še vedno ena vodilnih superzvezdnic v glasbenem poslu, saj je z njo zaslužila okoli 408 milijonov ameriških dolarjev. Madonna pa, kot rečeno, ne počiva, saj bo 26. marca izdala dvanajsti studijski album MDNA, na katerem bo dvanajst pesmi. Prva je singel Give Me All Your Luvin', pri katerem gostujeta Nicki Minaj in M.I.A., s katerima je nastopila tudi na Super Bowlu. Ploščo je produciral William Orbit, s katerim sta že sodelovala pri albumu Ray Of Light.

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 26
TheNormalOne 09.02.2012 13:30:00
letoss bo stara 54 let 24ur! zglea pa manj....grerm na koncerert!
Več komentarjev