Nenapovedan 'šus' z Demolition Group

V sklopu praznovanj obletnice Metelkove so v Menzi pri koritu na "tajnem" koncertu nastopili brežiški rock prvaki Demolition Group, ki so tako naznanili vrnitev na klubsko sceno.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Demolition Group na Metelkovi

(Foto: Boštjan Tušek)

Za tokratni skrivni koncert Demolition Group se pravzaprav ni vedelo, čeprav je nabito polna Menza na Metelkovi pričala o tem, da se je glas, da bodo nastopili, vendarle razširil naokoli. Med obiskovalci so bili njihovi resnični "feni" in pa mnogo stalnih gostov Metelkove.

Demolition Group na Metelkovi

(Foto: Boštjan Tušek)

Zasedba je po petih ogrevalnih koncertnih nastopih s tokratnim naznanila, da se vrača tja, kjer se najbolje počuti – v klube. Predstavljajo se v prenovljeni zasedbi, na začetku pa vedno predstavijo štiri nove pesmi oz. "Demolition Group 2009".

Demolition Group na Metelkovi

(Foto: Boštjan Tušek)

Pesmi Dan dolgih sanj, Sto krat, Nisva tu in Gospodar zvenijo udarno in surovo, skratka tako, kot so si fantje, ki so prekaljeni glasbeni mački, najnovejšo inkarnacijo zasedbe tudi zamislili.

Demolition Group na Metelkovi

(Foto: Boštjan Tušek)

Ob ponovnem vžigu skupine, ki je spet koncertno aktivna od sredine letošnjega junija, jih sedaj vodi neobremenjeno ustvarjanje novih pesmi ter uživanje na koncertih, kar so tokrat, ob prvem v klubskem ozračju, tudi posebej poudarili.

Demolition Group na Metelkovi

(Foto: Boštjan Tušek)

Demolišni tako ustvarjajo naprej, osvajajo nove (predvsem mlajše) generacije, obenem pa ne pozabljajo na stare oboževalce, katerim za konec postrežejo z izdatno dozo trdega rocka s kultnimi Japanci kot češnjo na torti. Vse to in še več pa bo njihove privržence razveseljevalo tudi v jesenskih in zimskih mesecih, ko napovedujejo napad na klubske odre širom po Sloveniji.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
AnimeChick 11.09.2009 18:19:09
carji
Več komentarjev