VIDEO: Pesem Usodnega vina dobila tudi uradni videospot

Vsaka ljubezenska zgodba ima svojo pesem. Uvodna pesem serije Usodno vino je marsikateremu gledalcu in gledalki že zlezla pod kožo, zdaj pa jo ima priložnost slišati v celoti. Poleg tega pa se ljubezenska balada po novem lahko pohvali tudi z videospotom.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ljubitelji serije Usodno vino so tiho upali, da bodo nekega dne lahko slišali uvodno pesem serije v celoti. In zdaj je prišel ta dan. Uvodna pesem serije je po dobrem letu in pol tako le dobila končno podobo. Pesem je zapela Aleksandra Krečič-Čermelj, avtor glasbe pa je Igor Matković, pri besedilu pa mu je pomagala Damjana Kenda.

Serijo Usodno vino lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV. Vse pretekle dele si lahko pogledate na VOYO.

Ljubezenska balada je dobila tudi svoj videospot, v katerem so prikazani najbolj romantični trenutki iz serije. Se še spomnite vseh? Osvežite si spomin in si poglejte novi videospot ter se prepustite čudoviti ljubezenski zgodbi med vinogradi.

Vabljeni tudi na uradni Facebook profil slovenske serije Usodno vino.

Usodno vino

Uvodna pesem serije Usodno vino je dobila uraden videospot. (Foto: POP TV)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 28
lululetrika 19.02.2017 17:30:21
kaka beda je šele to. Skoraj raje bi gledal španske limonade ki mi gredo na bruhanje.
Več komentarjev